címke: Magyar Labdarúgó Szövetség

3 éve
Marcus Jahn az U18-as és az U19-es válogatott mellett dolgozik a jövőben, de Bernd Storck sportigazgató elárulta: a szövetség az edzőképzés területén is nagy hasznát veheti a fiatal szakembernek.
3 éve
A közös célok összekötik az edzőképzés és a magyar futball szereplőit. Az innováció, a nyitottság és egymás segítése lesz a legfontosabb szempont a munka során – hangsúlyozta a honi edzőképzés két új vezetője, Jörg Daniel és Sisa Tibor.
3 éve
Élénk visszhangot és zavaros ötleteléseket váltott ki (erről a mai nap folyamán honlapunkon is írtunk), hogy az OTP Bank Liga 33. záró fordulójában az MTK Dunaújvárosban fogadja a Vasast. Ezzel kapcsolatban az MLSZ szükségesnek látja az alábbi tények rögzítését.
5 éve
Roderick Duchâtelet, az Újpest elnök-tulajdonosa a pénteken sajtótájékoztatón jelentette be, ha az MLSZ számára, illetve a klub számára kedvezőtlen döntést hoz, kiszáll az Újpestből, ami lényegében a klub megszűnését jelenti. Mára ugyanis kiderült, hogy Tolnai Sándor tulajdonos és Csehi István klubvezető ideje alatt offshore cégek irányították a klubot. Pontosabban lopták ki onnan a pénzt. A legfontosabb kérdés az, amit eddig senki nem kérdezett meg, azaz mit csinált ez idő alatt az MLSZ, miként kaphatott évről-évre licencet a klub?
6 éve
Az MLSZ Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett, melynek első előadásnapját csütörtökön tartották meg Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában.
6 éve
Újabb szakaszához érkezett a stadionok biztonságát fejlesztő projekt. A Ticket Express Hungary integrálja a már meglévő beléptető rendszereket is, és így 2014 tavaszán az első osztályú stadionokban elindul az egységes, online jegyelővétel. Ekkor készül el a teljes funkcionalitású kamerás beléptetési rendszer is.
6 éve
Nagyszabású értekezletet tartottak az MLSZ Telki edzőközpontjában, amelynek témája elsősorban az utánpótlás-képzés körül mozgott. A megbeszélésre több korábbi válogatott, később külföldi karriert is befutó, edzői, vezetői szempontból fiatal szakember, valamint a rutinos edzőgeneráció tagjai közül is többen meghívást kaptak.