címke: Luka Modric

Az év alulmaradói / 2 hónapja
Mozgalmas éven van túl Ivan Perisic. Nem elég, hogy az Internazionaléval újra indulhatott a Bajnokok Ligájában, Horvátországgal is döntőig menetelt a vb-n.
Top 10 / 4 hónapja
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
Tehetséggyanús / 5 hónapja
Ismerjétek meg a jelenleg a Vasasnál pallérozódó fiatal magyar középpályást, Hinora Kristófot, akinek példaképe a horvát Luka Modric. Remek ízlés!
Brazília / 7 hónapja
A világbajnokság alatt sokszor viccet csináltak Neymar színpadias viselkedéséből, a brazil szövetségi kapitány azonban teljes mellszélességgel a játékos mögött áll.
Oroszország, 2018 / 8 hónapja
A 2018-as, oroszországi labdarúgó világbajnokságon is voltak olyan játékosok, meccsek, történetek és gólok, akiket és amelyeket nagy valószínűséggel megőriz majd a sportág emlékezete, de legalábbis a szurkolók nem egykönnyen felejtik el. A FourFourTwo munkatársa összeállította a saját listáját.
Santiago Bernabéu / 8 hónapja
Az elmúlt napokban tele volt a világ sportsajtója azzal, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madridot, és a következő szezont a Juventusnál kezdi. Csapattársa, a horvát Luka Modric szerint viszont maradni fog.