címke: Louis van Gaal

Old Trafford / 4 hónapja
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
MU / 5 hónapja
A Manchester United korábbi támadója, Wayne Rooney meglepő nyilatkozattal sokkolta a közönséget: szerinte egy dologban Louis van Gaal biztosan jobb volt, mint Sir Alex Ferguson.
Old Trafford / 10 hónapja
A holland Arnold Mühren szerint, aki a nyolcvanas években játszott a Manchester Unitedben, honfitársa, Louis van Gaal jobb munkát végzett az Old Traffordon, mint most José Mourinho teszi.
Örömfoci / 1 éve
A Cruyff inspirálta csapat a ’70-es években a világ egyik legjobbja volt, de a ’90-es évek elején az új aranygeneráció ismét Európa futballfővárosává emelte Amszterdamot.
2 éve
Holland lapértesülések szerint lényegében biztosra vehető, hogy Louis Van Gaal 25 évnyi edzősködés után búcsút int a szakmának, és családi okok miatt végleg befejezi. Ennek apropóján most összegyűjtöttük a Vastulipán öt emlékezetes alakítását – nem szigorúan szakmai szempontok alapján.