címke: Liverpool

Örömfoci / 2 hete
A kora kétezres évek egy legdrámaibb mérkőzésének hőse, Jerzy Dudek elmondja, hogyan győzte le az akadályokat a Liverpoolnál, hogyan vált a Bajnokok Ligája legendájává, és hogyan húzott be majdnem egyet Rafa Beníteznek.
Anfield / 1 hónapja
A hétfőn elhunyt Gérard Houllier 1998 és 2004 között irányította a Liverpool csapatát, melynek nemcsak a büszkeségét adta vissza, de új célokat is jelölt ki számára. A szurkolók nem hiába szeretik őt a mai napig.
Örömfoci / 1 hónapja
A Liverpool a spanyol zseni igazolásával megdöntötte a Premier League rekordját: Thiago rögtön belopta magát a Vörösök szívébe, pedig a java még hátravan. Úgy tűnik, az évszázad igazolása állócsillag marad a labdarúgás egén.
Akkor, régen... / 2 hónapja
Időről-időre mindig akadnak olyan kiscsapatok Angliában, akik az FA-kupában elkapják az akár a végső sikerre is esélyes nagyokat. Íme, összegyűjtöttük a hét legváratlanabb esetet.
Anfield / 2 hónapja
A Liverpool kulcsembere, Virgil van Dijk hosszú időre kiesett a Liverpool csapatából súlyos sérülés miatt, Jürgen Kloppnak pedig csak korlátozott lehetőségei vannak, hogy távollétében megoldást találjon.