címke: Lisztes Krisztián

Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal felidézzük, hogyan lett a Fradi tehetsége majdnem egy maffiózó „tulajdona”.
4 éve
Szombaton ünnepelte 40. születésnapját az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb magyar labdarúgója, Lisztes Krisztián. A Fradival kétszeres bajnok és kupagyőztes, a Stuttgarttal Német Kupa-győztes és KEK-döntős, a Werder Bremennel német bajnok labdarúgóval a Ferencváros honlapja készített terjedelmes interjút. 
4 éve
Dárdai Bence és ifjabb Lisztes Krisztián is pályára lépett azon az utánpótlás-tornán, amelyet a hétvégén rendeztek a Margitszigeten, s amelyen végül – a BL-döntőhöz hasonlóan – a Real Madrid ünnepelhetett a torna végén.
7 éve
Keresztszalag-szakadása óta saját bevallása szerint sem tud már minőségi focit produkálni Lisztes Krisztián. A kiváló irányító jelenleg egy harmadosztályban szereplő magyar csapatot erősít, és gyakran csak gyulladáscsökkentővel tud pályára lépni. A Dodzsem 52 hétfő esti adásában őszintén beszélt sérüléséről, továbbá a jelenlegi Fradiról is nyíltan elmondta a véleményét.