címke: Lionel Messi

20 BL-érdekesség / 1 hónapja
Európa legnagyobb versenysorozata a legizgalmasabb részhez, a kieséses szakaszhoz ért. Készüljünk fel diadalmas győzelmekre, megdöntött rekordokra és az átkok megtörésére. Célként mindenki előtt a hatalmas, csillogó trófea lebeg…
Camp Nou / 1 hónapja
Lionel Messit, a Barcelona ötszörös aranylabdás sztárját a világ valaha volt egyik legjobb futballistájának tartják, de a fiának, Thiagónak még így sem olyan könnyű megfelelnie.
Mérföldkő / 2 hónapja
A hétvégén Lionel Messi négyszázadik gólját szerezte a spanyol bajnokságban, ez alkalomból a FourFourTwo átnézte, milyen statisztikái vannak idáig a Barcelona sztárjának.
Kvíz / 2 hónapja
Az Eibar ellen Lionel Messi négyszázadik gólját szerezte a spanyol élvonalban, ez alkalomból a FourFourTwo összeállított egy kvízt azokból a csapatokból, akiknek a játékos lőtt már gólt pályafutása alatt.
Európai Aranycipő / 3 hónapja
Az ötödik Európai Aranycípő elnyerése után Lionel Messi elismerte, karrierje még a sajt várakozásait is meghaladta.
Örömfoci / 3 hónapja
Nemcsak a Barcelonát juttatta győzelemhez Lionel Messi, amikor a Real Madrid elleni mérkőzés 92. percében találatot szerzett tavaly, hanem bekerült azoknak a játékosoknak az elit társaságába is, akik 500-nál több gólt jegyezhetnek ugyanannak a csapatnak a színeiben.