címke: Leroy Sané

Bayern München / 1 hónapja
A Bayern München hátvédje, Joshua Kimmich azt tanácsolja a Bayern München vezetőségének, hogy a nyáron mindent kövessenek el Leroy Sané megszerzéséért.
Premier League / 3 hónapja
Kinek a nevéhez fűződik a legtöbb gól és gólpassz. Mi az az MpGC? A FourFourTwo ezen statisztikák alapján összeállított egy tizenötös listát, amely a mostani Premier League-szezon legeredményesebb és leghatékonyabb gólszerzőit szedi sorrendbe. Mármint azokat, akik VALÓBAN a leghatékonyabbak.
Premier League / 8 hónapja
Leroy Sané, a Manchester City szélsője szerint semmi alapjuk nincs azoknak a híreknek, miszerint a városi rivális Unitedhez igazolna. Köszöni, jó helyen van.
Nationalelf / 10 hónapja
Bár Leroy Sané és a német válogatott kapcsolata továbbra sem tűnik egyszerűnek, a csatár Timo Werner szerint a Manchester City szélsőjéből rövid időn belül kulcsjátékos lehet a nemzeti csapatban.
1 éve
Kiyan Sobhani
Kedden kezdődnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, és a FourFourTwo szakértői feltették a nyolc legégetőbb kérdést a legjobb nyolc csapat küzdelmei előtt.
1 éve
Az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Manchester City német válogatott támadója, Leroy Sané bokaszalag-sérülés miatt nem léphet pályára csapata soron következő összecsapásain.
1 éve
Íme azon fiatal, még a húszas éveiket kezdő futballisták tízes listája, akiket jelenleg legtöbbre tartanak a sportágban, és akik idővel a futball legnagyobb sztárjai lesznek majd, mint most Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. 
1