címke: Leeds United

1 éve
Tizenhat keserves év kellett hozzá, de a Leeds újra az élvonalban lehet. A visszatérés kapcsán bosszúsággal, kudarcokkal, edzőket elüldöző, makrancos tulajdonossal, játékosokkal és zokogó szurkolókkal ismerkedhetünk meg.
Örömfoci / 2 éve
Az élvonaltól 15 hosszú évig távol maradó Leeds most minden erejével a visszatérésre összpontosít, amiben nagy szerepe lehet Marcelo Bielsának. Az FFT utánajárt, hogyan tesz rendet az argentin mester az Elland Roadon.
Akkor, régen... / 2 éve
Miles McClagan nyitotta meg pazar gyűjteményét, és engedett bepillantást a Leeds United egykori programfüzeteibe. Van itt traktor, számítógép és olajfúrótorony is.
Örömfoci / 3 éve
Massimo Cellino megtette, és úgy tűnik, a Leeds United tulajdonosa ezek után senkitől sem fél megszabadulni. Neil Redfearn elmondta az FFT-nek, milyen volt együtt dolgozni a labdarúgás legfurcsább főnökével.
Örömfoci / 3 éve
Ha azt gondolnád, hogy Brian Clough Leedsnél töltött időszaka mozgalmas volt, akkor még nem tudsz semmit. Marcelo Bielsa, az Elland Road új menedzsere élvonalbeli edzők egész generációját tette sikeressé, miközben egy rakás klubtulajdonos a haját tépi miatta.
7 éve
Nem akármilyen góllal nyert a hétvégén az angol másodosztályban a Leeds United. A 62. percben Warnock 36 méteres szabadrúgása a fizika minden törvényét meghazudtolva került a kapuba.