címke: Lazio

Örömfoci / 7 hónapja
A svéd Sven-Göran Eriksson 42 éve dolgozik edzőként, csapataival 19 jelentős trófeát nyert, és öt alkalommal volt nagy torna döntőjében. Sikerei titkairól beszélt a FourFourTwo-nak.
Kérdezd meg pacekba! / 11 hónapja
"Félreálltam egy benzinkúton, Ferguson beült az autómba, és közölte, hogy megyek a Lazióba". Így hagyta el a Manchester Unitedet Jaap Stam, aki egyike volt a világ akkori legjobb védőinek. Ferguson meg is bánta, hogy elengedte.
Örömfoci / 1 éve
Az 1996-os Eb-n Skócia ellen lőtt bombagólját a torinói könnyek és Glenn Hoddle szállodai szobájának átrendezése keretezték. Barátai, társai és ellenfelei idézték fel a válogatottban töltött időszakát.
12 történet a Föld körül / 2 éve
Már meg sem eheti egy román figura az anyukája nyelvét anélkül, hogy meg ne jelenne néhány középkori harcos? A játék elkezdődött!
3 éve
A Premier League 26. fordulójának zárómeccsét rendezik, a Chelsea Watfordba látogat, és ha nyerni tud, a harmadik helyre léphet előre a tabellán, a Liverpool elé. A Serie A-ban hasonló módon a forduló utolsó összecsapását rendezik Rómában, a Lazio harmadik helyét biztosíthatja, ha otthon legyőzni a Genoát.