címke: Kű Lajos

magyarázatot kérünk! / 9 hónapja
Ezúttal a sokáig utolsó magyar Eb-gól szerzőjét kértük meg, „homályosítson fel” minket, miért jó ilyen maskarában autót mosni?
Számmisztika / 1 éve
Csak a legnagyobbak: Óceániától Brazíliáig mindenütt a labdaművészek kapják a tökéletes mezszámot. Az FFT számba veszi a legendás számokat. Tizedikként természetesen a 10-est.
Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd "ügyirata" közül. Ezúttal felidézzük Kű Lajos kalandos disszidálását 1977-ből.
kötelező olvasmány / 1 éve
Az FFT kultúrlap! Kételkedsz? Olvasd rendszeresen kritikáinkat, recenzióinkat a műalkotásokról, amelyekben egy a közös: a foci. A Kairosz Kiadó „Magyarnak lenni” című sorozatának kötetében Kű Lajossal, a mindmáig utolsó magyar Eb-gól szerzőjével és a legutóbbi magyar BEK-döntős futballistával beszélget Ballai Attila.
8 éve
Kű Lajos hőstettei nélkül torzó lenne a Magyarország-Románia válogatott mérkőzések legendáriuma. A Ferencváros nyolcszoros válogatott középpályása 1972. május 14-én Bukarestben volt először válogatott, majd három napra rá jött a feledhetetlen belgrádi dráma...
8 éve
Kű Lajost megviselte a Ferencváros legutóbbi, Kaposváron elszenvedett 1-0-s veresége. A nyolcszoros válogatott középpályás úgy véli, szeretett csapata nem sokra megy góllövő csatárok nélkül, Perics óriási csalódás, és Böde sem megoldás centerben. Az igazi tragédia azonban Kű szerint a saját nevelésű játékosok teljes hiánya. 
8 éve
Ma este játszik Európa-liga mérkőzést a Debrecen az FC Bruges ellen. A tét nagy. Az oda-visszavágós párharc eredménye a csoportkörbe jutás, vagy búcsú az EL-től. A meccset a Duna TV sugározza 20.25-től. Hogy mit várhatunk, azt Kű Lajos „belgafoci” szakértőtől kérdezte Erdős Géza (sportproducer, Duna TV). 
1