címke: kolumbia

Visszajátszás / 7 hónapja
Lehet, hogy Pablo Escobar a világ egyik legaljasabb bűnözője volt, de a futballért ő is rajongott. Szenvedélye – és főleg pénze – örökre megváltoztatta a kolumbiai labdarúgást.
örömfoci / 2 éve
A FourFourTwo megkereste a Bayern München ékkövét, akinek mosolya mögött hihetetlen céltudatosság rejlik. Az interjú még 2015-ben készült, amikor James még a Real Madrid sikeréért dolgozott.
6 éve
James Rodríguez, a Real Madrid támadójának jellemével a világon semmi gond nincs, nem balhés, nem sunyi, végtelenül szimpatikus figura. Az El Savador - Kolumbia mérkőzés előtt azonban még inább megmutatta ezt az oldalát, mikor odament egy fogyatékos kissráchoz a pálya szélén, és adott egy puszit a kobakjára. Videó.
6 éve
Mondjuk az biztos, hogy Teófilo Gutiérrez szabalytálanasága nemcsak nagyon veszélyes, de ritka alattomos és ocsmány volt a Brazília - Kolumbia barátságos meccsen, hiszen nem is a labdára ment, hanem Neymar térdére. Szerintünk nem is sárgát érdemelt volna, hanem rögtön pirosat, négymeccses eltiltással. Viszont a Barcelona brazil támadóját sem kellett félteni, ha egy kis extra gurulásról volt szó. A meccs egyetlen góljának szerzője olyan precizitással esett el, mintha valaki pontozná, és egy bukfenccel túl is játszotta. Videó.
6 éve
A vendéglátó brazil válogatott legnagyobb (vagy egyetlen) sztárja, Neymar a csapatorvos szerint szépen gyógyúl térd- és combsérülése után, és péntekre (július 4.), a Kolumbia elleni világbajnoki negyeddöntőre már bevethető állapotban lesz.