címke: Kispest

Harcosok klubja / 1 hónapja
Mátyus János okozta a magyar bajnokság egyik leghorrorisztikusabb sérülését 1998-ban, de a leggusztustalanabb az egészben az, hogy nem valószínű, hogy a mai napig különösebben megbánta.
Örömfoci / 10 hónapja
Itt a teljes Joe Eszterhas-szöveg! A magyar származású amerikai forgatókönyvíró, producer, újságíró és író a FourFourTwo magazinban ír és mesél édesapjáról, gyermekkoráról, Amerikáról, Andy Vajnáról, és persze Puskás Ferencről, valamint a róla készülő film forgatókönyvéről.
Döglött akták / 2 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal elpárolgott kispesti pénzek után kutakodtunk.
7 éve
A FourFourTwo Magazin hónapról hónapra előkotor valamit a Puskás-örökségből, és megoszja az olvasóival. Most egy különleges dokumentumot mutatunk Önöknek: a kultikus Tintin képregényújságban 1969-ben megjelent ötoldalas Puskás-történetet, amelyet Belgiumból vásárolt meg a felcsúti Puskás Intézet.
8 éve
Az utolsó simításokat végzi az alkotó - Kristóf Lajos szobrászművész - Puskás Ferenc mellszobrán, amelyet a tervek szerint a legendás focista születésnapjára már felállíthatnak a KÖKI előtti parkban.
1