címke: Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Igaz, hogy Sean Dyche kukacot evett? Megbocsátott Pierluigi Collinának? Honnan a szögletzászlós gólöröm?
Kérdezd meg pacekba! / 4 hete
Miért nem igazolt a Manchester Unitedba? Mi a különbség Guardiola és Mourinho közt? Tényleg csokiból van a jobb lába? Aki válaszol az olvasóknak: Arjen Robben.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Őrültebb volt, mint Di Canio? Megbánta, hogy sztrájkolt a Forestnál? Mi a baja Van Persie-vel? Tényleg lehetnének a macskák is edzők?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Ferguson miatt nem lett katona? Mehetett volna a Liverpoolba is? Ölt már embert? Ezekre a kérdésekre is válaszol a korábbi MU-sztár.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Hogyan élte meg, hogy megbukott dop­pinggal? Milyen volt Louis van Gaalnál játszani? Miért estek ki az 1996-os Eb-ről? Ki tud többet dekázni: ő vagy Ronald?
KÉRDEZD MEG PACEKBA! / 2 hónapja
Megsértődik, ha Zsiráfnak szólítják? Miért maradt le az atlantai olimpiáról? Hogy volt az a 93 milliós szerződés? Mit szól Novák Dezső ügynökmúltjához? Kérdéseidre válaszol: Hrutka János.
9 hónapja
William Gallas többek között arról is beszél a legfrissebb FourFourTwo magazin "Kérdezd meg pacekba!"-rovatában, hogy miben változott meg a Chelsea Roman Abramovics érkezésével, miért igazolt az Arsenalhoz, melyik volt a legemlékezetesebb gólja, és milyen érzés volt a legendás Dennis Bergkamp mezébe bújni.
1 éve
A FourFourTwo magazin népszerű rovatában ezúttal a 94-szeres magyar válogatott labdarúgótól, a Svédország elleni búcúsmeccsére készülő Juhász Rolandtól kérdezhetnek az olvasók!