címke: Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 napja
Tényleg papuccsal dobálta otthon a Kiprich-posztert? Miért szereti a New England Patriots edzőjét, és miért Csank Jánost? Hogyhogy nem lett belőle sprinter? Zavarja, hogy Czvitkoviccsal él együtt a volt felesége? Ezekre a kérdésekre is válaszol a debreceni legenda.
Kérdezd meg pacekba! / 2 napja
Hogyan járta meg a három legnagyobb holland klubot? Milyen volt testközelből José és Pep? Edzhette volna a Manchester Cityt is? Megtörölközött a német mezzel? Kérdéseidre válaszol: Ronald Koeman.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
„Az első hónapban kifütyült a közönség a Realban, de aztán jöttek az eredmények” - a FourFourTwo nagyinterjúja Claude Makélélével, aki beszélt többek között a róla elnevezett posztról, Zidane-ról, Ronaldóról és arról, hogyan és miért hagyta ott a galaktikus Realt a Chelsea kedvéért.
KÉRDEZD MEG PACEKBA! / 1 hónapja
Megsértődik, ha Zsiráfnak szólítják? Miért maradt le az atlantai olimpiáról? Hogy volt az a 93 milliós szerződés? Mit szól Novák Dezső ügynökmúltjához? Kérdéseidre válaszol: Hrutka János.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg birkózott Balotellivel a 2012-es Eb-döntő után? Miért titkolta depresszióját? Úgy énekel karaokét is, ahogy a himnuszt? Érhet egy kapus 45 millió eurót?
KÉRDEZD MEG PACEKBA! / 1 hónapja
Andrés Iniesta a 2009-es BL-döntőben sérült volt a Manchester United ellen. Azt tanácsolták, ne lőjön, nehogy romoljon a helyzet.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért rágott be rá Dalglish? Miért mondott nemet a Real Madridnak? Bánja, hogy lelépett a vb-ről? Fog még Fergie-vel teázgatni? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Manchester United legendája.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért lökte meg Louis van Gaal 12 éves korában? Ki a jobb edző: Fergie vagy Pep? Most megverné Kevin Daviest a levegő­ben? Mi a helyzet a bűzbombákkal? Kérdéseidre válaszol: a Barcelona világbajnok védője.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Miért nem lett a Videoton edzője? Mennyire hiányzik a BL-győzelem? Érez-e elég­tételt, amiért Kisteleki István eltűnt a futball környékéről? Ezekre a kérdésekre is válaszolt az aranylabdás német világbajnok.