címke: Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Sajnálja, hogy Manchesterben csapatot váltott? Hogy tudott fél szemmel játszani? Miért furcsa Bergkamppal találkoznia? Miért mondják, hogy kiejtette a Unitedet?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
„Bejött a szobába Bobby Robson, és kérdezte Gascoigne-t, hogy mit csinál. »Szappannal dobálom a csirkék seggét, főnök!«”
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Tényleg egy pofon miatt igazolt a Bayernbe? Hogyan „ölte meg” Bobby Charlton a Wembleyben? Miért nem ment a Barcába? Miért tartja unalmasnak az edzősködést? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a Kaiser!
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg vitte volna az AC Milan? Mikor védett legutóbb rövidnadrágban? Idegesíti-e, ha a szemére vetik a potya góljait? Tényleg minden vágya, hogy a Haladásban védjen?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Mit mondott a félidőben Isztambulban? Hogy jött ki Gillett-tel és Hicksszel? Mi volt a gond az Internél? És ki a jobb: Fernando Torres vagy Djimi Traoré? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt a BL-győztes edző.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Rakétákat lövöldöztünk, a fiziológusunk pedig elszaladt előttünk, és nem vettem észre. Gondoltam is utána, hogy »Hú, a fene egye meg!«
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Milyen volt Zidane-nal találkozni egy parkolóban? Miért hívják Mátrixnak? Hogyan sírta el magát miatta Mourinho? Tanult bármit is az Evertonnál? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt az olasz világbajnok.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
„Akkor vettem észre, hogy Darren Bent a Derby játékosa, amikor megjelentem az edzésen. Biztos voltam benne, hogy gyűlöl.”
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy Milan-rangadó vagy az El Clásico? És hol a raszta? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a holland legenda.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Howard Wilkinson előhúzott egy csokor csalánt a zacskóból, és azt mondta, fogjuk meg. Én azt mondtam, biztos, hogy meg nem fogom.