címke: Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Miért nem lett a Videoton edzője? Mennyire hiányzik a BL-győzelem? Érez-e elég­tételt, amiért Kisteleki István eltűnt a futball környékéről? Ezekre a kérdésekre is válaszolt az aranylabdás német világbajnok.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
„Roy Keane üvöltözött velem az öltözőben. Tizenöt évvel vetett vissza a fejlődésben, de azért szerettem őt.” Djibril Cissé az FFT olvasóinak kérdéseire válaszolt.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
Az olvasók kérdéseire ezúttal a francia világbajnok védő válaszolt.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Lett volna magyar szövetségi kapitány? Van-e bármi, amit megbánt fehérvári edzősége alatt? A Juvéval vagy a Dortmunddal volt-e nagyobb tett BL-t nyerni? A portugál klasszis válaszolt az FFT-olvasók kérdéseire.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Rakétákat lövöldöztünk, a fiziológusunk pedig elszaladt előttünk, és nem vettem észre. Gondoltam is utána, hogy »Hú, a fene egye meg!«
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Tényleg majdnem meghalt? Mit akart kifejezni azzal a tarajjal? Hogyan is került a Liverpoolba? A FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire válaszol: Christian Ziege.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Lehetett volna világbajnok? Miért hagyta el a Fiorentinát? Honnan származik beceneve, a „Batigol”? A steak vagy a tangó? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszol az argentin legenda.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Milyen az élet a börtönben? Miért nem ment a Real Madridba? Ki vele: tényleg pornószínész?
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Ha én lennék a menedzser, mindenki mehetne bárhova, csak ne rúgjon be és ne tartóztassák le! Aki a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Joe Cole.