címke: Kérdezd meg pacekba!

Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a holland legenda.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Hogy is volt az a pornófilm-nézegetés? Miért nem tart rá igényt a magyar futball? Östreicher intézte volna a real-szerződését?
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Sajnálja, hogy Manchesterben csapatot váltott? Hogy tudott fél szemmel játszani? Miért furcsa Bergkamppal találkoznia? Miért mondják, hogy kiejtette a Unitedet?
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Milyen volt Zidane-nal találkozni egy parkolóban? Miért hívják Mátrixnak? Hogyan sírta el magát miatta Mourinho? Tanult bármit is az Evertonnál? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt az olasz világbajnok.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
A 10 éve, 2011-ben visszavonult angol középpályás a Uniteddal nyert trófeáit nem cserélné el egy vb-győzelemre sem.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Rakétákat lövöldöztünk, a fiziológusunk pedig elszaladt előttünk, és nem vettem észre. Gondoltam is utána, hogy »Hú, a fene egye meg!«
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? Mi dolga a költészettel? És megbánta a pizzareklámot? Az FFT olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.
Kérdezd meg pacekba! / 2 hónapja
„Akkor vettem észre, hogy Darren Bent a Derby játékosa, amikor megjelentem az edzésen. Biztos voltam benne, hogy gyűlöl.”
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
„Kedvencem nincs, ámbár amikor a franciaországi Eb-n azt mondtam, hogy »a nap végén számolják a tyúkokat«, az nagyot futott.” Böde Dániel válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hónapja
Tényleg visszautasította a Manchester Unitedot? Ki az őrültebb: Effenberg vagy Kahn? Miért ütötte meg Lothar Matthäust?