címke: KEK

Akkor, régen... / 1 hónapja
1970-ben, a KEK első fordulójában rendezték a futballtörténelem első tizenegyespárbaját, és a Bp. Honvéd magyar kapusa, egy bizonyos Bicskei Bertalan volt a hős.
Kvíz / 10 hónapja
Összeszedtük azokat az edzőket, akik a legtöbb trófeát nyerték a Bajnokok Ligájában, az UEFA-kupában/Európa-ligában, az Intertotó-kupában, a Kupagyőztesek Európa Kupájában, az európai szuperkupában és az Interkontinentális Kupában.
Akkor, régen... / 11 hónapja
A Ferencváros Dinamo Kijev elleni, bázeli vereségét a szurkolók között kisebb letargia követte, a hivatalos magyar sajtó viszont alig burkoltan ünnepelte – a szovjeteket.
Kötelező olvasmány / 2 éve
„Egy ötletes, szép borítóval, egy korrektor hathatós közreműködésével ez kiváló kötet lenne.”
6 éve
A FourFourTwo.hu főszerkesztőjének mindennap 7 órakor jelentkező, hétmondatos napindító jegyzete.
6 éve
A KEK-et, azaz a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját szervezők az elmúlt három évben egy-egy jótékonysági gyűjtéssel kapcsolták össze. Ennek jegyében 2013-ban a Kárpátalján található Tiszakeresztúri Általános Iskola magyar diákjai számára szerveztek jótékonysági gyűjtést, tavaly pedig a szabadkai Hallássérült Iskolaközpont tanulói számára gyűjtöttek sportfelszereléseket, sportjátékokat. Az idei karitatív kezdeményezés során a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központ tanulóit, ifjú sportolóit szeretnék minél több sportfelszereléssel támogatni.
6 éve
Ma ismét kezdetét veszi a KEK. No nem a Kupagyőztesek Európa Kupája, hanem a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája. Egy nagyszerű futsaltorna, melyen idén 16 csapat vesz részt, és melynek ünnepélyes sorsolását tegnap este tartották. A torna fővédnökei között megtaláljuk Nyilasi Tibort és Szendrei Józsefet is.
1