címke: Katar

Örömfoci / 1 hete
A Perzsa-öböl fekete báránya, Katar Ázsia legjobbja tudott lenni, mert nagyívű átalakításokkal felvirágoztatta a hazai labdarúgást. Vajon mik a válogatott esélyei két évvel a világbajnoki bemutatkozás előtt?
Interjú / 2 éve
A dán legenda, Michael Laudrup a Premier League után jelenleg Katarban dolgozik, a FourFourTwo-val erről is beszélgetett, na meg arról, milyen volt a Barcelona és a Swansea City kispadján, előbbinél játékosként, utóbbinál edzőként.
3 éve
A katari al-Garafa labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a holland középpályás, Wesley Sneijder.
4 éve
Miközben az olajárak folyamatosan esnek, ami hovatovább veszélybe sodorja az olajállamok mesebeli jólétét, Németh Krisztián Katarba igazolása kapcsán fellángolt a vita idehaza: szabad-e a csillagászati fizetésért feláldozni a vélt vagy valós szakmai előmenetelt. Vagy ha jó volt Pep Guardiolának, Raúlnak, Gabriel Batistutának, és jó Xavinak, akkor ne finnyáskodjunk már? És jó lesz-e a világ legjobb 32 (40?) csapatának a 2022-es világbajnokságra? Tényleg rabszolgák építik a stadionokat, és nem léteznek munkavédelmi szabályok? Melyik meccset nézzük, amíg Katarban lapcsánkát eszünk Fischer Ferinél? Minden kiderül az FFT dohai helyszíni riportjából.