címke: kamerun

6 éve
Már akkor a fél világ Kamerunról beszélt, amikor még el sem kezdődött a vb. Az afrikai játékosok el sem akartak utazni Brazíliába, mert kevésnek gondolták a nekik járó pénzt, a vb-n pedig egymás után követik el a súlyos sportszerűtlenségeket. A horvátok ellen például Benoit Assou-Ekotto lefejelte csapattársát, Benjamin Moukandjót. Most elmondta, miért…
6 éve
Amióta interjút csináltam Chris Eatonnel, a FIFA egykori boztonsági főnökével, és beszélgettem egy jót Brett Forresttel, a Bundamaffia könyv írójával, gyanúsan nézek bizonyos csapatokra. Amint tegnap este a Kamerun-Horvátország csoportmeccset néztem, eszembe jutottak a tőlük hallott szavak arról, hogy bizony a vb-n is bundázhatnak. És amit Alex Song csinált, attól egyenesen lepadlóztam.
6 éve
Olic gyors gólja után Song eldöntötte a mérkőzést, hiszen a kameruni kiállítása után már csak egy csapat volt a pályán. Horvátország 4-0-ás győzelmével életben tartotta továbbjutási reményeit, igaz ehhez le kell majd győzniük Mexikót, míg Kamerun már most kiesett.
6 éve
Az utolsó pillanatig izgalmas, kimondottan szenvedélyes mérkőzésen Mexikó 1-0-ra legyőzte Kamerunt a világbajnokság A csoportjának második mérkőzésén. A találkozón a közép-amerikaiak három szabályos gólt is szereztek, a játékvezető azonban ebből csak egyet adott meg, kettőt les címén - teljesen tévesen - érvénytelenített. A sors azonban végül igazságot szolgáltatott, a gyengécskének tűnő Kamerun pont nélkül maradt első csoportmérkőzésén.
7 éve
Kamerun Webó, Moukandjo egy-egy, és Makoun két góljával 4–1-re győzött Tunézia - . Akaichi volt a gólszerző - ellen világbajnoki selejtezőn, és ezzel a gól nélküli első meccset követően kijutott a 2014-es brazíliai világbajnokságra.
7 éve
Míg Európában kedden játsszák a világbajnoki selejtezők utolsó csoportmeccseit, addig Afrikában már a rájátszás első mérkőzéseinél tartanak. Tunézia és Kamerun például 0-0-ás döntetlent játszott, köszönhetően azért, mert a kameruni Pierre Webó kihagyta a kihagyhatatlant. Nézzék: