címke: Kaká

Bolygó neve: a futball / 3 hete
Tojás, liszt, könnyedség. Ez a brazil módi. Isten második fia, Kaká azzal ünnepelte meg a csatár Alexandre Pato 25. születésnapját, hogy szétkent pár tojást a fején, ráadásul az edzésen.
Santiago Bernabéu / 1 éve
Nagyon vigyázz Eden Hazard, mit döntesz! Nagyon sok olyan játékos igazolt már a Real Madridhoz, akik csak ott jött rá, hogy bődületes hibát követett el, és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerette volna.
Bajnokok Ligája, 2007 / 1 éve
Kaká mesélt kedvenc góljáról a FourFourTwo-nak, amikor a Bajnokok Ligájában bohócot csinált a Manchester United védelméből.
Brazília / 1 éve
A világbajnokságon nyújtott műesései és fetrengései után az internet népe nekiesett Neymarnak. Egykori csapattársa, a brazil Kaká azonban védelmébe vette a támadót.
2 éve
Mindenesetre a mai, Austria Wien elleni Európa Liga-mérkőzést a helyszínen tekinti meg, s az sem lehet véletlen, hogy már reggel óta Milánóban tartózkodik…
5 éve
A címvédő Los Angeles Galaxy és Chicago Fire pénteki összecsapásával rajtol az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 2015-ös szezonja, amelyben több új sztárjátékos, és Németh Krisztián személyében egy magyar válogatott is megmutathatja magát.