címke: Kaká

Bajnokok Ligája, 2007 / 6 hónapja
Kaká mesélt kedvenc góljáról a FourFourTwo-nak, amikor a Bajnokok Ligájában bohócot csinált a Manchester United védelméből.
Örömfoci / 11 hónapja
A brazil labdarúgás világuralmi törekvései régre nyúlnak vissza, de 1970 óta igazán közkedveltek, javarészt Pelé sorsfordító döntésének köszönhetően. Sócrates, Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo és a többiek azóta is tettek-tesznek róla, hogy a selecao népszerűsége töretlen maradjon.
Bolygó neve: a futball / 1 éve
Tojás, liszt, könnyedség. Ez a brazil módi. Isten második fia, Kaká azzal ünnepelte meg a csatár Alexandre Pato 25. születésnapját, hogy szétkent pár tojást a fején, ráadásul az edzésen.
Santiago Bernabéu / 2 éve
Nagyon vigyázz Eden Hazard, mit döntesz! Nagyon sok olyan játékos igazolt már a Real Madridhoz, akik csak ott jött rá, hogy bődületes hibát követett el, és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerette volna.
Brazília / 2 éve
A világbajnokságon nyújtott műesései és fetrengései után az internet népe nekiesett Neymarnak. Egykori csapattársa, a brazil Kaká azonban védelmébe vette a támadót.
3 éve
Mindenesetre a mai, Austria Wien elleni Európa Liga-mérkőzést a helyszínen tekinti meg, s az sem lehet véletlen, hogy már reggel óta Milánóban tartózkodik…