címke: Josep Guardiola

Toplista / 1 hete
A Manchester United vasárnap 4-0-ra legyőzte a Chelsea-t a Premier League első fordulójában, a vendégek kispadján ülő klublegenda, Frank Lampard minden bizonnyal nem ilyen kezdetről álmodott.
Premier League / 1 hónapja
Az Arsenal, a Tottenham Hotspur és a Manchester City is szeretné leigazolni a nyáron az elnyűhetetlen, bombaformában lévő brazil jobbhátvédet, Dani Alvest.
Örömfoci / 2 hónapja
A Barcelona nagy szupersztárjai, Messi, Xavi és Iniesta azért is tündökölhettek, mert volt, aki elvégezte a piszkos munkát. A klub legtöbb ideig szolgáló (és egyben legsikeresebb) kapitánya visszatekint pályafutására, és elmondja, miért tartozik hálával.
Manchester City / 3 hónapja
A Manchester City még öt évig szeretné a kispadján tartani Josep Guardiolát, ezért most szerződést szeretne hosszabbítani vele.
Premier League / 3 hónapja
Vincent Kompany újra hős lett Manchester kék felében, és már nem először. Kiválogattuk több mint egy évtized öt legemlékezetesebb pillanatát.
Manchester City / 3 hónapja
Riyad Mahrez elmúlt éve a Manchester Citynél rávilágít egy fontos kérdésre: érdemes a kluboknak szezonokon át üldözni azokat a leigazolni kívánt játékosokat, akiket egyszer már nem sikerült megszerezniük?
Örömfoci / 5 hónapja
Egy évvel ezelőtt Jadon Sancho még alig volt több, mint halvány remény az angol futballban, néhány Borussia Dortmund-meccsel a háta mögött. Első nagyobb interjújában az európai labdarúgás legrettegettebb tinédzsere beszélt az őrült 12 hónapról, a csodagóljairól és új szerelméről, a tárcsás telefonról.
VIP-páholy / 5 hónapja
Zöld Csabát, a József Attila Színház művészét már hasonlították Bruce Willishez, Jason Stathamhez és ifjabb Knézy Jenőhöz, de ő maradna a futballnál.