címke: Josep Guardiola

Örömfoci / 2 hete
Raheem Sterling kapott hideget-meleget a Manchester Cityben töltött időszaka elején, de végül a klub és a válogatott hőse lett. Elmondta, miért nem lett igaza azoknak, akik nem bíztak benne.
Örömfoci / 3 hónapja
A Manchester City nem hétköznapi középpályást igazolt. Lássuk, hogyan vezetett Pep Guardiola hetvenmillió eurós újoncának útja a Villarrealból és az egyetemi kollégiumból az Atlético Madridon át egészen az európai labdarúgópiac élmezőnyéig.
Toplista / 4 hónapja
A Manchester United vasárnap 4-0-ra legyőzte a Chelsea-t a Premier League első fordulójában, a vendégek kispadján ülő klublegenda, Frank Lampard minden bizonnyal nem ilyen kezdetről álmodott.
Premier League / 5 hónapja
Az Arsenal, a Tottenham Hotspur és a Manchester City is szeretné leigazolni a nyáron az elnyűhetetlen, bombaformában lévő brazil jobbhátvédet, Dani Alvest.
Örömfoci / 6 hónapja
A Barcelona nagy szupersztárjai, Messi, Xavi és Iniesta azért is tündökölhettek, mert volt, aki elvégezte a piszkos munkát. A klub legtöbb ideig szolgáló (és egyben legsikeresebb) kapitánya visszatekint pályafutására, és elmondja, miért tartozik hálával.
Manchester City / 7 hónapja
A Manchester City még öt évig szeretné a kispadján tartani Josep Guardiolát, ezért most szerződést szeretne hosszabbítani vele.
Premier League / 7 hónapja
Vincent Kompany újra hős lett Manchester kék felében, és már nem először. Kiválogattuk több mint egy évtized öt legemlékezetesebb pillanatát.