címke: José Mourinho

Örömfoci / 1 hónapja
Amikor Mourinho 2004-ben átvette a Chelsea-t, létrejött a tökéletes harmónia edző és csapat, pénz és célok, ember és pillanat között. Egy szurkoló visszaemlékezése a győztes évről és a halhatatlan stílusról, amit megteremtett.
Edzősors / 2 hónapja
José Mourinhónak hiányzik az edzősködés, és jelenleg németül tanul. Mi következik ebből?
Örömfoci / 2 hónapja
Kezdetben úgy hívták, A tolmács, de miután Bobby Robson felfigyelt rá, és taktikai kérdésekről beszélgetett Guardiolával, Mourinho egyre csak feljebb tört.
BL / 4 hónapja
A portugál menedzser szavai szerint az amszterdami együttes naivan viselkedett a Tottenham elleni BL-elődöntő második félidejében, amikor látványosan összeomlott.
PL / 4 hónapja
A portugál menedzser szeretne egy klubnál olyan feltételek mellett dolgozni, mint amelyek Pep Guardiola és Jürgen Klopp számára biztosítottak.
Old Trafford / 4 hónapja
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Átigazolások / 5 hónapja
José Mourinho a nyártól ismét leül majd egy csapat kispadjára azt követően, hogy decemberben elbocsátották a Manchester Unitedtől.