címke: José Mourinho

PL / 3 hete
A korábban a Chelsea-t és a Manchester Unitedet is irányító José Mourinho a hírek szerint szeretne visszatérni a Premier League-be.
Real Madrid / 1 hónapja
A Real Madrid korábbi középpályása, Pedro Leon egy interjúban azt mondta, annak idején José Mourinho akadályozta meg, hogy a spanyol fővárosból a Chelsea-be vagy a Manchester Citybe igazoljon.
Old Trafford / 2 hónapja
José Mourinho volt menedzser is élesen bírálta a Manchester Unitedet, amely 2-0-s vereséget szenvedett vasárnap délután a West Ham United otthonában.
Örömfoci / 3 hónapja
Amikor Mourinho 2004-ben átvette a Chelsea-t, létrejött a tökéletes harmónia edző és csapat, pénz és célok, ember és pillanat között. Egy szurkoló visszaemlékezése a győztes évről és a halhatatlan stílusról, amit megteremtett.
Edzősors / 4 hónapja
José Mourinhónak hiányzik az edzősködés, és jelenleg németül tanul. Mi következik ebből?
Örömfoci / 4 hónapja
Kezdetben úgy hívták, A tolmács, de miután Bobby Robson felfigyelt rá, és taktikai kérdésekről beszélgetett Guardiolával, Mourinho egyre csak feljebb tört.
BL / 6 hónapja
A portugál menedzser szavai szerint az amszterdami együttes naivan viselkedett a Tottenham elleni BL-elődöntő második félidejében, amikor látványosan összeomlott.