címke: José Mourinho

Edzősors / 1 napja
José Mourinhónak hiányzik az edzősködés, és jelenleg németül tanul. Mi következik ebből?
Örömfoci / 1 hete
Kezdetben úgy hívták, A tolmács, de miután Bobby Robson felfigyelt rá, és taktikai kérdésekről beszélgetett Guardiolával, Mourinho egyre csak feljebb tört.
BL / 2 hónapja
A portugál menedzser szavai szerint az amszterdami együttes naivan viselkedett a Tottenham elleni BL-elődöntő második félidejében, amikor látványosan összeomlott.
PL / 2 hónapja
A portugál menedzser szeretne egy klubnál olyan feltételek mellett dolgozni, mint amelyek Pep Guardiola és Jürgen Klopp számára biztosítottak.
Old Trafford / 2 hónapja
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Átigazolások / 3 hónapja
José Mourinho a nyártól ismét leül majd egy csapat kispadjára azt követően, hogy decemberben elbocsátották a Manchester Unitedtől.
Örömfoci / 4 hónapja
Amikor sérülések sújtják a Tottenhamet, késik az új stadion átadása, és nincsenek új igazolások, a csapat valami csoda folytán mégis versenyben van a BL-címért. Lucas Moura szerint a Tottenham nagyon éhezi a sikert.
Örömfoci / 4 hónapja
Ander Herrera nem tartozik a legnépszerűbb játékosok közé, de kitartásával, hűségével és egyenes beszédével belopta magát a Manchester United szurkolóinak szívébe. Hogy gonosz lenne? Nekünk nem úgy tűnik…