címke: José Mourinho

KÖTELEZŐ OLVASMÁNY / 3 hónapja
Patrick Barclay Mourinho-könyve többet ígér a „dobozon”, de tisztességes munka.
Örömfoci / 6 hónapja
Bármilyen klub kispadján is ült, José Mourinhónak mindig volt egy vagy több játékosa, akivel nem volt túl rózsás kapcsolata. Az sem számított, ha az illető világsztár volt. Kérdés, a Tottenham Hotspursnél kit szúr ki magának?
Kvíz / 7 hónapja
Mennyit tudtok felsorolni azon játékosok közük, akiket José Mourinho a legtöbbet játszatott a Chelsea, a Manchester United és a Tottenham Hotspur menedzsereként?
Kvíz / 8 hónapja
José Mourinho elismerésre méltó skalpokat szerzett eddigi húszéves edzői karrierje során, de tudjátok, milyen ellenfelekkel szemben vezette legtöbbször győzelemre a csapatát?
Örömfoci / 10 hónapja
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futall történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része.
A mai napon / 10 hónapja
A Chelsea élére 2004. június 2-án nevezték ki először a portugál José Mourinhót, aki előbb kérte, hogy ne tartsák arrogánsnak, majd nem habozott "különlegesnek" nevezni saját magát.