címke: Joe Hart

Az én csapatom / 2 éve
Scott Sinclair, a Celtic szélsője rengeteg sztárral játszott a Chelsea-ben és a Manchester Cityben, de egyikük sem volt annyira félelmetes, mint Scott Brown.
Premier League / 3 éve
A FourFourTwo összegyűjtötte azokat a játékosokat, akik a Premier League-szezont új csapatban kezdték, és bár érkezésükre nagyon várt mindenki, mégis csalódást okoztak, mert egyáltalán nem nyújtották azt, amit vártak volna tőlük.
3 éve
Az angol válogatottnak sosem volt erős pontja a kapusposzt, az utóbbi évtizedekben a legjobbak közül David Seaman is lepkézett jó néhányszor, és Joe Hartnak is csak egy pár jó éve volt. Úgy néz ki, a nyári világbajnokságra viszont megvan az ideális jelölt.
6 éve
Joe Hart, a Manchester City kapusa megmutatta, milyen egy pontos kidobás, bemutatta, szabadstílusú védésben is megállja a helyét. Sőt, olyanokat is mutatott a labdával amiket legutóbb abban a mára már híressé vált Ronaldinho-videóban láthattunk.
7 éve
Manuel Pellegrini, mielőtt első évében máris angol bajnokot csinált volna a Manchester Cityből, újra versenyhelyzetet teremetett a csapat két kapusa között, amit a 2013/2014-es szezon végére egyértelműen az angol válogatott Joe Hart nyert meg. Most azonban a menedzser hozott egy új riválist, és úgy döntött, hogy megint mehet a harc a posztért.
8 éve
Drámai körülmények között, Robin van Persie 92. percben lőtt szabadrúgásgóljával győzte le a Manchester United a városi rivális City-t. A házigazda olasz menedzsere kiakadt a lefújást után.
8 éve
Buffon, Casillas, Hart, Neuer, Cech - ők jelenleg a világ legjobb kapusai, közülük kerülhet ki a világválogatott kapuvédője.