címke: Jesse Lingard

Premier League / 1 éve
Felejtsd el a szezononként legalább húsz gólt szerző csatárokat, vagy a mindenkinek feltűnő játékmestereket: íme, a Premier League el nem ismert hősei, akikről kevesebb szó esik, mint csapattársaikról, mégis imádják őket a szurkolók.
Örömfoci / 1 éve
Az angol válogatott mezében Oroszországban nyújtott teljesítményével betáncolta magát az emberek szívébe. Jesse Lingard tovább erősíti a Manchester Unitedot, és legfőbb vágya, hogy letaszítsa a trónról a Manchester Cityt.
Premier League / 2 éve
Blair Newman
Steve Bould, az Arsenal egykor védője szerint Alexandre Lacazette-nek, az Ágyúsok francia csatárának jót tenne, ha visszavonnák támadó középpályásnak, nagyjából a 10-es posztra. Ez nem is hangzik olyan furcsán, ha figyelmesen átnézzük ezt a listát: a Premier League 2017/18-as szezonjában több játékosnak ugyanis határozottan jól jött a posztváltás.
top 10 / 2 éve
Huw Davies
A futballpályák legjobb mesterlövészeit általában a legjobb gólszerzők között kell keresnünk, de ez a rang közülük is csak azokat illeti meg, akiknek a legjobb a kísérlet/találat aránya. Íme a szezon tíz leghatékonyabb csatára a Premier League-ben. A FourFourTwo.com gyűjtése.
2 éve
A Liverpool és a Manchester United is továbbjutott az FA-kupa harmadik fordulójából, miután előbbi a városi derbit nyerte meg az Everton ellen 2-1-re, utóbbi pedig a másodosztályú Derby Countyt gyűrte le nagy nehezen, a hajrában - mondjuk egy díjnyertes Lingard-góllal.
1