címke: Javier Zanetti

Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Hogyan változtatta meg Mourinho az Intert? Még mindig ki van akadva a bundabotrány miatt? Miért mindig ugyanolyan a frizurája?
Örömfoci / 2 éve
A 2014-ben az argentin Javier Zanetti legendaként vonult vissza: tizenkilenc idényt húzott le az Internazionaléban, ez idő alatt elfogyasztott 14 edzőt, és Bajnokok Ligája-győzelemig vezette a milánói klubot.
4 éve
Ryan Giggs, a Manchester United walesi legendája elárulta, ki volt pályafutása során a legkeményebb védő, akivel találkozott. Nem, nem Angliában játszott.
6 éve
Az olasz Internazionale nemrégiben visszavonultatta a legendás argentin játékosának, a pályafutását tavaly befejező argentin Javier Zanettinek a 4-es számú mezét. Ennek kapcsán tárjuk az olvasó elé a FourFourTwo magazin 2014. szeptemberi számában közölt, terjedelmes Zanetti-cikkünket, amelyet Szilágyi László írt.
7 éve
Az Internél odafigyelnek azokra, akik hűen szolgálták a klubot. A klub elnöke tegnap bejelentette, visszavonultatták a 4-es számú mezt, melynek eddigi viselője, Zanetti alelnök lett a klubnál.
7 éve
Az Internazionale 4-1-re legyőzte a vendég Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának szombat esti mérkőzésén, így bebiztosította Európa Liga-indulását a következő idényre. Ezen a meccsen búcsúzott a Giuseppe Meazza közönségétől Javier Zanetti,a kék-feketék 40 éves legendája.
7 éve
A papírformának megfelelően magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott az Inter a Livorno ellen az olasz bajnokságban. A találkozó azonban nem feltétlenül erről marad emlékezetes, sokkal inkább a negyvenéves milánói klublegenda, Zanetti Xavérnek a visszatéréséről.