címke: Javi Martínez

Mesterkurzus / 1 éve
A Bayern München sokoldalú védője, Javi Martínez a dominancia művészetéről.
5 éve
Mikor a brazil Rafinha megsérült, a Bayern München szurkolói még reménykedhettek, mert a jobbhátvéd posztját a spanyol Javi Martínez is be tudja tölteni, ha bár nem az az eredeti posztja. Szerdán azonban keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében, és 2014-ben már biztosan nem léphet pályára.
6 éve
Nem elég, hogy a Bayern München csak 1-1-es döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbach-hal pénteken a Bundesliga 17. fordulójában, még Javi Martínez, a csapat 40 millió eurós spanyol sztárja is súlyos szemsérülést szenvedett. Egyelőre bal szemére nem lát.
7 éve
  Minden idők legdrágább Bayern Münchene lép az Allianz Arena gyepszőnyegére ma este nyolckor a VfL Wolfsburg elleni bajnoki mérkőzésen. A 40 millióért vásárolt Javi Martínez végre – először – kezdő!
7 éve
Hivatalosan is bemutatták a Bayern Münchennél Javi Martínezt, aki az Athletic Bilbaótól érkezett 40 millió euróért. A spanyol középpályás türelmesen állta a közel száz riporter kérdését, és beszélt többek között az átigazolásról, az átigazolási összegről, reményeiről és csapattársairól is.