címke: Jamie Vardy

KULTIKUS HŐS / 10 hónapja
A Leicester – mára nyugodtan mondhatjuk – legendája, James Vardy betöltötte a 34-et, de egyelőre semmi jele annak, hogy fáradna.
Örömfoci / 1 éve
Olvasóink véleményt nyilvánítottak, működik, meghallgattuk. A 2007-ben útjára indított Top 100-as listánk visszakerült az online felületről a magazinba. Íme, már lehet is vitatkozni rajta.
Örömfoci / 3 éve
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
Az év csapata / 3 éve
Declan Warrington
Mindenki szeret eljátszani azzal a gondolattal, hogyan állítaná össze a saját álomcsapatát a Premier League-ben, ami alól a FourFourTwo munkatársai sem kivételek. De tettünk a játékba egy nehezítést: egy csapatból csak egy játékost lehet választani!
top 10 / 3 éve
Huw Davies
A futballpályák legjobb mesterlövészeit általában a legjobb gólszerzők között kell keresnünk, de ez a rang közülük is csak azokat illeti meg, akiknek a legjobb a kísérlet/találat aránya. Íme a szezon tíz leghatékonyabb csatára a Premier League-ben. A FourFourTwo.com gyűjtése.
angol-olasz / 3 éve
Döntetlent játszott egymással az angol és az olasz válogatott, a meccs egyik érdekessége az volt, hogy a 87. percben a játékvezető úgy adott meg egy jogos büntetőt az olaszoknak, hogy a videobíró segítségét kérte.
1