címke: Jack Wilshere

Eb-selejtező, 2015 / 10 hónapja
Jack Wilshere 34 szereplése során két gólt szerzett Anglia színeiben, ráadásul mindkettőt ugyanazon a meccsen, a 2016-os Eb emlékezetes selejtezőjében, négy évvel ezelőtt.
Wenger után / 1 éve
Chris Flanagan
Arsene Wenger távozásával nyáron biztosan változások lesznek az Arsenal keretében, és bár még nem tudni, ki lesz az új edző, valószínűleg felforgatja majd a együttest. A FourFourTwo összeszedte azt az öt játékost, akiknek leginkább aggódniuk kell.
jó csapat, olcsón / 1 éve
Greg Lea
Manapság a nagy klubok már szezon közben is arra készülnek, hogy milyen játékosokkal erősítik meg majd a keretüket a nyáron. A FourFourTwo feltérképezte a helyzetet és összegyűjtött tizenkét olyan sztárt, akiknek szezon végén lejár a szerződésük, így ingyen megszerezhetők.
1 éve
Egyre közeledik a nyári labdarúgó világbajnokság, már nyolcvan nap sincs hátra, de nem mindenki várja izgatottan a futballvilág legnagyobb eseményét. A FourFourTwo összeszedett tíz világsztárt, akik jelen állás szerint nem lesznek ott Oroszországban, bár némelyikük esetében azért mutatkozik rá némi esély.
1 éve
A Premier League 22. fordulójában rendezték az Arsenal-Chelsea londoni derbit, amely nem akármilyen utolsó negyedórát hozott, és nem akármilyen 2-2-t eredményezett. Az egy ponttal a Kékek maradtak a tabella harmadik helyén.
2 éve
Jack Wilshere-nek még egy év van hátra a szerződéséből az Arsenalnál, ahol akár maradhatna is, de nem gördítenek akadályt a távozása elé sem, és van is pár klub, amelyik leigazolná. Most a török Antalyaspor is bejelentkezett.
4 éve
Miután a közelmúltban a Daily Star megírta, hogy Daniel Craig szerződésének lejártával jó esély van arra, hogy David Beckham lesz a következő James Bond, a goal.com összeállított egy 10-es listát azon brit futballistákból, akik jól mutatnának a mozivásznon Őfelsége titkosügynökének szerepében.
5 éve
Jack Wilshere, az Arsenal nagyreményű, angol válogatott középpályása múlt hét végén, a Manchester United elleni 2-1-re elveszített hazai bajnokin sérült meg, csütörtökön pedig már meg is műtötték a bokáját. Ugyan a kórházi képeken szélesen mosolyog, de Arsene Wenger menedzser három hónapig nem számíthat rá.