címke: Isco

Santiago Bernabéu / 1 éve
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid a nyári átigazolási szezon vége előtt egy hónappal nyolc játékost szeretne még eladni a klub első csapatából.
La Liga / 1 éve
Nem kis meglepetésre a Real Madridnál mostanában mellőzött Iscót is szóbahozták a napokban a Barcelonával. Az átigazolás esélyeireől a katalán klub elnöke nyilatkozott.
La Liga / 1 éve
Mióta Santiago Solari átvette a királyi gárda irányítását, Isco csak a legritkább esetekben kap játéklehetőségét. Csapattársa, Nacho Fernández ennek ellenére úgy véli, a középpályás továbbra is létfontosságú tagja a Real Madridnak.
Spanyol – Argentin / 2 éve
A spanyol válogatott Isco mesterhármasával 6-1-re kiütötte a Lionel Messi nélkül felálló argentinokat. A Barca sztárja a lelátón nézte a meccset, de a hatodik spanyol gól után fogta magát, felállt és elment. Úgy döntött, neki ennyi is elég volt.
2 éve
Újabb résszel jelentkezik a hétvége történéseit feldolgozó sorozatunk. A hét egyik nyertese ezúttal Isco, a Real Madrid duplázó játékosa, Dárdai Pál és a lendületben lévő Napoli, a vesztesek között pedig természetsen ott van a Bayern Münchentől kirúgott Carlo Ancelotti, és a fejét elveszítő Mario Balotelli is. És persze az AC Milan, amely szinte már nem is hiányozhat a listáról.