címke: hollandia

Kérdezd meg pacekba! / 4 hónapja
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a holland legenda.
FRISS / 5 hónapja
Az Oranje kihagyta a 2016-os Eb-t és a 2018-as vb-t is, de most Ronald Koeman irányításával újra szárnyal, ma Anglia ellen bejuthat a Nemzetek Ligája döntőjébe is. A FourFourTwo.com-on Michael Yokhin elemzi, hogy milyen változásoknak köszönhető mindez.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Miért szerette Roy Keane-t? Ő nyírja otthon a füvet? Beszélt Xabi Alonsóval arról az ütközésről? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Nigel de Jong.
örömfoci / 1 éve
A nagy Johan Cruyffot kevesen ismerték igazán, akárcsak szellemíróját, Jaap de Grootot, aki hétről hétre megírta a legenda cikkét állandó rovatába a De Telegraafba. Az ő tollából származik Cruyff önéletrajza is, hiszen harminc éven át tartott barátságuk. Cruyff utolsó hónapjairól írt nekünk.
Világbajnokság, 1978 / 1 éve
Az 1978-as világbajnokságon a skót Archie Gemmil bohócot csinált a komplett holland védelemből, majd gólja után visszakocogott a kezdőkörbe. Elmesélte a FourFourTwo-nak, hogyan emlékszik a találatra.
Örömfoci / 1 éve
A legtöbb srác szájából ez a mondat pofátlanságnak tűnne. Ha viszont Justin Kluivert a neved, és az öreged négy bajnoki címmel, számtalan válogatottsággal és BL győzelemmel büszkélkedhet, akkor tényleg magasan van a léc.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Őrültebb volt, mint Di Canio? Megbánta, hogy sztrájkolt a Forestnál? Mi a baja Van Persie-vel? Tényleg lehetnének a macskák is edzők?