címke: hollandia

kötelező olvasmány / 1 hete
Az FFT kultúrlap! Kételkedsz? Olvasd rendszeresen kritikáinkat, recenzióinkat a műalkotásokról, amelyekben egy a közös: a foci.
2004-es Európa-bajnokság / 1 hete
A portugál Maniche mesélt a FourFourTwo-nak pályafutása legemlékezetesebb góljáról, melyet a holland Edwin van der Sarnak esélye sem volt védeni a 2004-es Európa-bajnokságon.
Örömfoci / 1 hónapja
Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan Marco van Basten is az első trófeájáig segítette nemzete válogatottját. Az 1988-as Eb egész jól bejött a hollandok harmadik számú csatárának…
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
A FourFourTwo magazin olvasói Boudewijn Zendent kérdezték ki, aki mindnenre válaszolt: Barcelona-játékosként cselgáncsozott Xavival, aki megcsúszott, és kiugrott a válla. Hetekig nem játszott.
Játékoskijáró / 2 hónapja
„Készülj, fiam, felmész!” Kispad: álmok szövődnek itt, csatárok duzzognak. Egy holland fotós úgy döntött, dokumentálja őket.
Kérdezd meg pacekba! / 5 hónapja
Sean Connery bejött a Rangers öltözőjébe. Épp akkor láttam a legújabb filmjét. Meg is mondtam neki, hogy nem tetszett.
Kérdezd meg pacekba! / 11 hónapja
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a holland legenda.
FRISS / 12 hónapja
Az Oranje kihagyta a 2016-os Eb-t és a 2018-as vb-t is, de most Ronald Koeman irányításával újra szárnyal, ma Anglia ellen bejuthat a Nemzetek Ligája döntőjébe is. A FourFourTwo.com-on Michael Yokhin elemzi, hogy milyen változásoknak köszönhető mindez.