címke: Harry Redknapp

Akkor, régen... / 5 hónapja
Időről-időre mindig akadnak olyan kiscsapatok Angliában, akik az FA-kupában elkapják az akár a végső sikerre is esélyes nagyokat. Íme, összegyűjtöttük a hét legváratlanabb esetet.
Kérdezd meg pacekba! / 7 hónapja
Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.
Kérdezd meg pacekba! / 10 hónapja
Milyen volt az élet egy lakókocsiban? Mi nem működött Zlatan Ibrahimoviccsal? Miért puszilgatott egy idős hölgyet a stadionban? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Rafael van der Vaart.
6 éve
A Queens Park Rangers tulajdonosi köre menesztette a csapat menedzserét, Mark Hughest,és az angol válogatott korábbi szakvezetőjét, Harry Redknappet bízta meg a menedzseri teendőkkel. Redknapp évi 3 millió fontot keres, plusz egymilliós bónusz üti a markát, ha benntartja a sereghajtót.
7 éve
Az Angol Labdarúgó-szövetség elnöke szerint nemcsak Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere lenne alkalmas az angol válogatott éléről váratlanul lelépő Fabio Capello helyére. Új nevet dobott be.