címke: Győr

Harcosok Klubja / 3 hónapja
Bár tropára törte a térdét, és emiatt vissza kellett vonulnia, Kiss György megbocsátott Regedei Csabának, de azt ő sem tuta elhinni, hogy nem volt szándékos a brutális belépő.
6 éve
Lejátszották az Európa-liga visszavágó mérkőzéseket. A magyar csapatoknak nem sok babér termett.
6 éve
A Győrnek ezen a meccsen már nem volt esélye a bajnoki cím megszerzésére, Horváth Ferenc így azoknak adott lehetőséget, akik a szezon során nem igazán kaptak helyet a csapatban. A tavasszal szenzáciüsan menetelő megszokott együttesből mindössze ketten - Lang Ádám és DJordje Kamber - kaptak helyet a ma kezdéshez kivonuló csapatban. A végén így is egy ötös lett.
6 éve
Szerdán az MTK 3-3-as döntetlent játszott a Győrrel, és ezzel kiejtette a bajnokot a Magyar Kupából. A visszavágás ideje gyorsan eljött, hiszen ma bajnoki mérkőzésen ismét az MTK-t fogadta a Győrt. És ma már nem hibázott.
6 éve
Két debütáló edző, jó iramú mérkőzés, sok néző - ilyennek kellene lennie a magyar bajnokságnak. A Ferencváros - Győr ilyen volt. A mérkőzéset az első félidőben a Győr, a második játékrészben a Fradi nyerhette volna meg, a vége így 1-1-es döntetlen lett.