címke: Gonzalo Higuaín

Chelsea / 8 hónapja
Gonzalo Higuaín saját maga is elismerte Maurizio Sarrinak, hogy a vártnál nehezebben alkalmazkodott a Premier League-ben megszokott játékstílushoz.
San Siro / 1 éve
Gennaro Gattuso szerint a tény, hogy az AC Milan az elmúlt időszakban nem tudott érdemben az olasz bajnoki címért küzdeni, a játékosok szemében nem csökkentette a klub elismertségét.
1 éve
Nem bírt a nyolcaddöntő első meccsén a Juventus a Tottenham Hotspurrel, hazai pályán kettő kettő lett a végeredmény, ami azt jelenti, hogy a továbbjutás felé sokkal nagyobbat lépett a Suprs. Pedig kilenc perc után már kettő volt a Juve előnye...
1 éve
Egy góllal nyert az Atalanta vendégeként a Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén, Gonzalo Higuaín már korán betalált, Gianluigi Buffon pedig tizenegyest védett, így a Juve fél lábbal már a döntőben érezheti magát.
2 éve
Nápolyban tudott győzni a Juventus, Gonzalo Higuaín góljával bizonyult jobbnak az eddig a szezonban még veretlen SSC Napolinál, így egy pontra felzárkózott mögé az olasz bajnoki tabellán, egyben lehetőséget adott az Internek, hogy egy vasárnapi győzelemmel átvegye a vezetést.