címke: Gera Zoltán

KIÁLLÍTVA / 10 hónapja
Volt egy kisfiú, aki a Ferencvárosért élt-halt, és Nyilasi Tibor, Ebedli Zoltán, Szokolai László játékának bűvöletében nőtt fel. Elmondása szerint gyerekként arról álmodozott, hogy bárcsak egyszer az életben lenne egy saját Fradi-meze.
Örömfoci / 11 hónapja
A magyar labdarúgás már (h)őskorában is gazdag volt becenevekben, ami jelzi, hogy bár a sportág eleinte az urak játéka volt, hamar a mindennapi élet rajongott részévé vált.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
A napokban visszavonult korszakos játékos 2012 áprilisában válaszolt az FFT-olvasók kérdéseire.
1 éve
Gera Zoltán helyett Juhász Roland lett a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) elnöke.
2 éve
A 97-szeres válogatott labdarúgó makacs térdsérülése miatt az őszi idény nagy részét kihagyta. Éppen ezért érdekes, mit is mond a jövőjével kapcsolatban - is - a 38 éves klasszis.
2 éve
A magyar válogatott este Portugáliában, a Fény stadionjában játszik fontos vb-selejtezőt. A találkozón várhatóan pályára lép majd a 37 esztendős Gera Zoltán, aki a mostani csapatból az egyetlen játékos, aki még szerepelt együtt a válogatottban a tragikus hirtelenséggel elhunyt Fehér Miklóssal.
3 éve
Az M4 Sport - Év sportolója gálán díjazzák a legjobb labdarúgót, de az Év sportolója és az Év edzője kategóriában is van futballista jelölt.
3 éve
A Puskás Akadémia ellen győztes gólt szerző csapatkapitány a Ferencváros honlapjának nyilatkozott.