címke: Georges Leekens

3 éve
Georges Leekens vezetésével elszenvedte második vereségét is a magyar válogatott, a belga mester mérlege eddig kettőből semmi. Skócia története során először tudott nyerni Budapesten, de nézzük a realitást, a magyar foci jelenlegi szintjén ez várható eredmény volt. És még azt se mondanánk, hogy olyan reménytelen lett volna, mint a kazahok elleni borzalom, mert az iksz benne volt. Itt tartunk, ez van.
3 éve
Magyarországnak vissza kell szereznie a pozícióját, vissza kell térnie a gyõzelem útjára - hangsúlyozta Georges Leekens, aki a magyar labdarúgó-válogatott kispadján pénteken, a kazahok elleni barátságos mérkõzésen mutatkozik be, majd kedden a skótokkal szemben irányítja csapatát.
3 éve
Tíz játékosnak kellett távoznia, Kádár Tamás a súlyos sérülése ellenére nem került ki.
3 éve
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott belga szövetségi kapitánya kihirdette első, 37 fős keretét, amelyben Otigba Kenneth és további visszatérők is szerepelnek.
3 éve
Georges Leekens szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott számára minden találkozó a Bajnokok Ligája döntőjéhez hasonló fontosságú lesz az első alkalommal kiírt, szeptemberben rajtoló Nemzetek Ligájában.
3 éve
A Sport TV 2018 őszén több mint ötven mérkőzést élőben tűz műsorára a Nemzetek Ligája első kiírásából. A programot olyan találkozók színesítik, mint a Németország–Franciaország vagy a Spanyolország–Anglia rangadó.