címke: Gennaro Gattuso

Örömfoci / 3 hónapja
Gennaro Gattuso mesélt a FourFourTwo magazinnak arról, miért vágta bele a villát csapattársa lábába, milyen érzés visszanézni fiatal, heves önmagát, aki nem tisztelt senkit, és milyen volt elszakadt keresztszalaggal végigjátszani egy mérkőzést, hiszen bármit megtett volna a Milanért.
Top 10 / 10 hónapja
A 2019-es Aranylabda-szavazás kapcsán megnéztük, milyen játékosok neve szerepelt a szűkített listán a közelmúltban, és kik közülük azok, akikről nem is gondoltuk volna, hogy egyáltalán felkerülhetnek a jelöltek közé - pedig remek játékosok voltak.
San Siro / 2 éve
Gennaro Gattuso szerint a tény, hogy az AC Milan az elmúlt időszakban nem tudott érdemben az olasz bajnoki címért küzdeni, a játékosok szemében nem csökkentette a klub elismertségét.
Forza Italia / 2 éve
Vincze Szabolcs
Paolo Maldini, az olasz futball és az AC Milan legendája a Sky Italiának elmondta, nem mondana nemet, ha barátja, Alessandro Costacurta felkérné, hogy dolgozzon a nemzeti csapatnál.
2 éve
Gennaro Gattuso a jelek szerint másodszor is beválik az AC Milannál, ezúttal edzőként. Még most is szívén visel mindent, ami a klubbal történik, a Chievo elleni győztes meccs (3-2) végén egy kisebb előadást vágott le, hogy rávegye a bírót, fújja már le a meccset.
2 éve
Máris jönnek az Európa-liga nyolcaddöntői, ahol már lehet csemegézni, különösen ha az AC Milan-Arsenal összecsapásra gondolunk, de Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig is izgalmas párbajba kezd, a Zenit Szentpétervár csapatát fogadja. A jó hír pdig az, hogy egy kivételével az összes meccs élőben nézhető a kanapén ülve is.
2 éve
Sajtértesülések szerint máris le akart mondani Gennaro Gattuso, az AC Milan vezetőedzője, pedig alig három hete nevezték ki a kispadra.