címke: Gareth Southgate

Pontrúgások / 1 hete
Lehet, hogy Richard Keys, Andy Gray és a többi nagy öreg nem ujjong ezért, de Gareth Southgate focistáival a rögzített játékhelyzetekre specializálódott szakemberek foglalkoznak. Az ötlet működni látszik.
Kérdezz, mi válaszolunk! / 8 hónapja
Nem tudsz kitörni a középpályások gyűrűjéből? Deco szerint a gyors gondolkodás a kulcs.
Kérdezd meg pacekba! / 9 hónapja
Barátok még Keanóval azok után, hogy beletaposott? Mi dolga a költészettel? És megbánta a pizzareklámot? Az FFT olvasóinak kérdéseire válaszol: Gareth Southgate.
Premier League / 1 éve
Frank Lampardnak jó lesz vigyáznia, ha leül a Chelsea kispadjára, mert a sikeres játékoskarrier nem jelenti feltétlenül azt, hogy valaki edzőként is képes lesz megállni a helyét a klubnál. A FourFourTwo összegyűjtött hat példát, amelyek ezt tökéletesen mutatják.
12 történet a Föld körül / 1 éve
Már meg sem eheti egy román figura az anyukája nyelvét anélkül, hogy meg ne jelenne néhány középkori harcos? A játék elkezdődött!
Örömfoci / 2 éve
Gareth Southgate kinevezését sokan pocskondiázták, mondván, jobb lett volna, ha marad a Middlesbrough főnöki székében. Végül azonban egységes csapatot szervezett az angol válogatottból.
Football's coming home / 2 éve
A világbajnokságról visszatérő angol válogatott játékosoknak mostantól könnyebb lesz a hétvégi bevásárlás, ugyanis névre szóló helyet kaptak a helyi szupermarket parkolójában.
1