címke: Gareth Bale

Santiago Bernabéu / 1 hónapja
Angol sajtóforrások szerint a Real Madrid hajlandó eladni Gareth Bale-t a nyáron, de a híreken túl is vannak erre utaló jelek.
Real Madrid / 2 hónapja
Zinedine Zidane semmiféle biztosítékot nem adott Gareth Bale jövőjét illetően azok után, hogy szombaton a Real Madrid 2-1-re legyőzte az Eibart, a walesi támadót pedig kifütyülték a Bernabéu Stadionban.
Real Madrid / 3 hónapja
A Real Madrid vezetőedzője ragaszkodik Gareth Bale-hez, ugyanúgy, ahogy a csapat többi játékosához. Emellett bízik benne, hogy a madridi együttes a legjobbját hozza majd a Barcelona elleni spanyol Király-kupa visszavágón.
Örömfoci / 4 hónapja
A Real Madridban nagy a nyomás, hogy ne álljon meg, és gyűjtse a további serlegeket a BL-ben. Ebben a helyzetben a tavalyi döntő hőse könnyen bizonyíthatja, hogy ő a klub legújabb állócsillaga.
Real Madrid / 4 hónapja
A Real Madrid vezetőedzője külön is kiemelte Gareth Bale teljesítményét és góljának fontosságát az Atlético Madrid elleni városi derbit követően.
Real Madrid / 5 hónapja
Miközben a Real Madrid épp küszködött a Real Sociedaddal, a találkozón sérülést szenvedő Gareth Bale meg sem várta a lefújást, ide előtt elhagyta kocsijával a stadiont.