címke: Gareth Bale

Az év gólja / 3 hete
Arra mindenki emlékszik, hogy hol volt éppen, amikor Gareth Bale őrületes gólja felrázta a Bajnokok Ligája döntőjét májusban. Ugyan a FIFA szerint nem ez volt 2018 Puskás-díjas gólja, mi viszont biztosak vagyunk benne, hogy ez volt.
Erőnlét / 1 hónapja
A Real Madrid walesi sztárjának négyhetes edzésprogramjával kezelésbe vehetitek nyeszlett izomzatotokat.
Santiago Bernabéu / 3 hónapja
Michael Owen, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és... vajon ki lesz a következő? Talán Eden Hazard? A FourFourTwo munkatársa rangsorolta a Real Madrid Angliából érkezett légiósait az elmúlt húsz évben.
FIFA / 4 hónapja
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és Mohamed Szalah találata is ott van a 2018-as Puskás-díj tízes listáján, melyek között a szurkolók szavazatai döntenek majd.
Az alvás tudománya / 4 hónapja
A labdarúgók világa gőzerővel keresi a tökéletes alvás titkát, nyomában lepedő matracon nem marad. Alvásguruk, hálókapszulák és viselhető kütyük segítenek a kor csillagainak olyan frissen és üdén nekiállni az egész napos focizásnak, amiről elődeik álmodni sem mertek.
Santiago Bernabéu / 5 hónapja
Zinedine Zidane és Cristiano Ronaldo elhagyták a Real Madridot, utóbbi helyére pedig nem hoztak senkit, hogy betöltse a távozásával keletkezett űrt. A korona gazdátlan, de akad, aki felvehetné. A FourFourTwo munkatársának írása.