címke: Gabriel Jesus

Manchester City / 11 hónapja
A Bolívia elleni győzelem után Gabriel Jesus, a Manchester City brazil csatára elmondta, sem ő, sem Sergio Agüero nem megy sehova a bajnokcsapatból.
Premier League / 1 éve
Kinek a nevéhez fűződik a legtöbb gól és gólpassz. Mi az az MpGC? A FourFourTwo ezen statisztikák alapján összeállított egy tizenötös listát, amely a mostani Premier League-szezon legeredményesebb és leghatékonyabb gólszerzőit szedi sorrendbe. Mármint azokat, akik VALÓBAN a leghatékonyabbak.
Örömfoci / 2 éve
Mondták már róla, hogy a legjobb fiatal játékos Messi óta, hogy Ronaldo utóda a brazil válogatottban, hogy leendő világbajnok és aranylabdás. Vajon Gabriel Jesus tényleg olyan nagyon ígéretes futballista, mint amekkora felhajtás van körülötte? A FourFourTwo utánajárt!
top 10 / 2 éve
Huw Davies
A futballpályák legjobb mesterlövészeit általában a legjobb gólszerzők között kell keresnünk, de ez a rang közülük is csak azokat illeti meg, akiknek a legjobb a kísérlet/találat aránya. Íme a szezon tíz leghatékonyabb csatára a Premier League-ben. A FourFourTwo.com gyűjtése.
2 éve
Barátságos mérkőzésen a Neymar nélkül felálló Brazília legyőzte a világbajnoki címvédő németeket, igaz, egyetlen góllal, de azt Berlinben. Bár legyünk őszinték, a németek sem a legerősebb csapatukkal álltak ki. Joachim Löw együttese ezt megelőzően 2016. július 7-én, az Európa-bajnokság elődöntőjében kapott ki, azóta 22 mérkőzésen veretlen volt.
2 éve
Gabriel Jesus, a Manchester City húszéves brazil csatára szombaton két gólt szerzett a Stoke City ellen, a szezonban pedig már összesen hetet. A média a legmagasabb szinten áradozik róla, és már a fiatal Lionel Messihez hasonlítja.
1