címke: ftc

Bajnokok Ligája, 1995 / 3 hónapja
Jogos a többes szám: mesés gólok. Ugyanis Vincze Ottó 1995. szeptember 13-án a 2009-ben lebontott zürichi Hardturm stadionban nem egy, hanem két gólt varrt be Pascal Zuberbühler kapujába.
KIÁLLÍTVA / 2 éve
Volt egy kisfiú, aki a Ferencvárosért élt-halt, és Nyilasi Tibor, Ebedli Zoltán, Szokolai László játékának bűvöletében nőtt fel. Elmondása szerint gyerekként arról álmodozott, hogy bárcsak egyszer az életben lenne egy saját Fradi-meze.
Levéltári futball / 2 éve
Ez ideig egyetlen magyar labdarúgóedző nevéhez fűződik európai kupasiker. Mészáros József („Dodó”), a Ferencváros korábbi csatára négy esztendeig, 1961-től 1965-ig ült a felnőttcsapat kispadján, és tizennégy év nyeretlenség után 1963-ban vezette újra bajnoki aranyéremig a zöld-fehéreket, majd 1965-ben elnyerte velük a Vásárvárosok Kupáját (VVK).
döglött akták / 2 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy­irata” közül. Ezúttal felidézzük a Fradi botrányos és elfuserált centenáriumi meccsét.
7 éve
Az idény egyik legélvezetesebb meccsét vívta a Loki és a Fradi. Ennyi gólhelyzetet ritkán látni, ebből ötöt be is rúgtak - Bognár Tamás játékvezető mindenesetre olyanokat fújt, amely ítéletek erősen megosztják a publikumot. győzött a Fradi 3-2-re, de már semmiképp sem lehet dobogós. Igaz, a Debrecen sem. Tizenkét év után tudott nyerni a Fradi a Nagyerdőben.
8 éve
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat a tegnap este Miskolcon történt szurkolói atrocitás ügyében. A nyomozók az azonnal felszámolt szurkolói rendbontást követően két férfit bűnügyi őrizetbe vettek.
8 éve
Ma délután megszületett a megállapodás Junior Fell ügyében, így eldőlt, hogy a fiatal brazil játékos a Ferencvárosi Torna Clubban folytatja a pályafutását. Fell már hetek óta a csapattal készül, több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, és a spanyolországi edzőtábort is végigdolgozta.