címke: Friss

FRISS / 1 hete
A Vörösöknek fantasztikus idényük van, de még mindig javulhatnak, hogy végre újra bajnokok legyenek. A FourFourTwo brit honlapján Greg Lea választ ki hat játékost, akik megoldások lehetnének, és meg is lehetne őket szerezni a nyáron.
FRISS / 1 hete
Az 1995-ös KEK-döntő utolsó percében Nayim, a Real Zaragoza játékosa a félpályáról zúzta szét az Arsenal álmait. A FourFourTwo brit szakírója, Arty Pritchard emlékezik a felejthetetlen gólra.
FRISS / 3 hete
Kedden kihirdették a Premier League 2018-19-es idényének álomcsapatát, amelyre a profi labdarúgók szervezetének (PFA) tagjai szavazhattak. Sokak meglepetésére kimaradt Eden Hazard vagy Harry Kane is. Az FFT brit honlapja összeállította álomcsapatát azokból a PL-játékosokból, akiket soha nem választottak be a bajnokság álomcsapatába.
FRISS / 1 hónapja
A Sharp feliratú MU-dressz, a David Ginoláék által viselt Newcastle-öltözet vagy a Thierry Henryék bordó Arsenal-meze mind-mind legendás - de vajon melyik a legjobb?
FRISS / 1 hónapja
Wooooooow! A választható csapatok száma drasztikusan megnőtt, megjelentek a kommentátorok, és ami a legjobb: teremfocit is lehetett játszani. A FIFA 98 húsz év után is csábító.