címke: Frank Lampard

Hogyan... / 2 hónapja
A Chelsea korábbi ásza három lépésben mutatja be híres lövéseinek titkát.
Kvíz / 4 hónapja
Frank Lampard a Premier League egyik legnagyobb legendája. Fel tudjátok sorolni azokat az angol élvonalbeli csapatokat, amelyek ellen pályára lépett?
Az én csapatom / 5 hónapja
A Liverpool – korábban a Leeds, a Newcastle, az Aston Villa és a Manchester City – hőse korábbi és jelenlegi csapattársaiból rakta össze csapatát. Szalah nem fért be.
Toplista / 10 hónapja
A Manchester United vasárnap 4-0-ra legyőzte a Chelsea-t a Premier League első fordulójában, a vendégek kispadján ülő klublegenda, Frank Lampard minden bizonnyal nem ilyen kezdetről álmodott.
Akár a profik / 10 hónapja
A Chelsea és az angol válogatott korábbi ásza, a Kékek újdonsült edzője három lépésben mutatja be híres lövéseinek titkát.
Premier League / 1 éve
Frank Lampardnak jó lesz vigyáznia, ha leül a Chelsea kispadjára, mert a sikeres játékoskarrier nem jelenti feltétlenül azt, hogy valaki edzőként is képes lesz megállni a helyét a klubnál. A FourFourTwo összegyűjtött hat példát, amelyek ezt tökéletesen mutatják.
Top 10 / 1 éve
A FourFourTwo-nál úgy gondoljuk, a gólpassz néha legalább olyan szép, mint maga a gól, ezért munkatársunk összeszedte a Premier League történetének tíz, általunk legszebbnek gondolt átadását.