címke: Franciaország

Francia válogatott / 5 napja
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke szerint Karim Benzema már soha többet nem fog játszani a francia válogatottban.
Old Trafford / 5 napja
Paul Pogbának nem voltak és most sincsenek olyan ambíciói, hogy viselje a csapatkapitányi karszalagot, és szerinte Andrea Pirlo a tökéletes példa arra, hogy egy igazi vezér nem mindig beszél az öltözőben.
Mesterkurzus / 3 hete
A Nice új edzője a játékosból lett edzőségről, és arról, miként edzené saját fiatal énjét.
FIFA-világranglista / 2 hónapja
Miután Franciaország nyerte a nyári labdarúgó-világbajnokságot, egyenes út vezetett a csúcsra a FIFA-világranglistán, miközben Németország a legjobb tízből is kiesett.
Vb 2018 / 2 hónapja
Hugo Lloris, a francia válogatott kapusa elárulta, hogy a világbajnokság egy érzelmi hullámvasút volt, amelyen a fordulópontot a Lionel Messi vezette Argentína legyőzése jelentette.
Oroszország, 2018 / 3 hónapja
A 2018-as, oroszországi labdarúgó világbajnokságon is voltak olyan játékosok, meccsek, történetek és gólok, akiket és amelyeket nagy valószínűséggel megőriz majd a sportág emlékezete, de legalábbis a szurkolók nem egykönnyen felejtik el. A FourFourTwo munkatársa összeállította a saját listáját.
örömfoci / 3 hónapja
Ő a világ egyik legdrágább játékosa, minden egyes labdaérintésének, posztjának, megszólalásának jelentősége van. Ha ez még nem volna elég, tőle várják a Manchester United feltámadását. Továbbá, hogy legyen a klub reklámarca. Vajon bírja majd a gyűrődést? Lássuk!