címke: Franciaország

Atlético Madrid / 3 hete
Antoine Griezmann elárulta, hogy nagyon nagy szerepet játszott a Barcelona visszautasításában az a tény, hogy jelenlegi klubja, az Atlético Madrid minden áron meg akarta tartani őt.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Tényleg visszautasította a Manchester Unitedot? Ki az őrültebb: Effenberg vagy Kahn? Miért ütötte meg Lothar Matthäust?
Francia válogatott / 2 hónapja
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke szerint Karim Benzema már soha többet nem fog játszani a francia válogatottban.
Old Trafford / 2 hónapja
Paul Pogbának nem voltak és most sincsenek olyan ambíciói, hogy viselje a csapatkapitányi karszalagot, és szerinte Andrea Pirlo a tökéletes példa arra, hogy egy igazi vezér nem mindig beszél az öltözőben.
Mesterkurzus / 2 hónapja
A Nice új edzője a játékosból lett edzőségről, és arról, miként edzené saját fiatal énjét.
FIFA-világranglista / 3 hónapja
Miután Franciaország nyerte a nyári labdarúgó-világbajnokságot, egyenes út vezetett a csúcsra a FIFA-világranglistán, miközben Németország a legjobb tízből is kiesett.
Vb 2018 / 4 hónapja
Hugo Lloris, a francia válogatott kapusa elárulta, hogy a világbajnokság egy érzelmi hullámvasút volt, amelyen a fordulópontot a Lionel Messi vezette Argentína legyőzése jelentette.
Oroszország, 2018 / 5 hónapja
A 2018-as, oroszországi labdarúgó világbajnokságon is voltak olyan játékosok, meccsek, történetek és gólok, akiket és amelyeket nagy valószínűséggel megőriz majd a sportág emlékezete, de legalábbis a szurkolók nem egykönnyen felejtik el. A FourFourTwo munkatársa összeállította a saját listáját.