címke: Franciaország

Örömfoci / 1 hónapja
A kontinens több pontján megrendezendő nyári Európa-bajnokság víziója, a Platini-álom a vírusjárvány miatt egy évvel halasztódott, mintha csak szégyenteljes UEFA tevékenységének lenullázódása folytatódna. A Király sokat tett, hogy a franciák álma valóra váljon a ’84-es Eb-n, majd hosszú út vezetett a csúcsról a mélybe.
Örömfoci / 1 éve
A legtöbb brit számára Cantona hazai karriere alig több mint videogyűjtemény a YouTube-on. Pedig pályafutása már azelőtt is siker és botrány elegye volt, hogy átkelt volna a csatornán.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.
Futball és zene / 1 éve
Ha arra voltál kíváncsi, hogyan néz ki az Arsenal címere egy Pink Floyd-kezelés után, ne is keress tovább.
Örömfoci / 1 éve
A legtöbb feltörekvő tehetség egy vb-győzelem után elégedetten hátradőlne, de a francia győzelem csak fokozta Kylian Mbappé harci kedvét. Isten óvja, aki az útjába áll…
Atlético Madrid / 1 éve
Antoine Griezmann elárulta, hogy nagyon nagy szerepet játszott a Barcelona visszautasításában az a tény, hogy jelenlegi klubja, az Atlético Madrid minden áron meg akarta tartani őt.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Tényleg visszautasította a Manchester Unitedot? Ki az őrültebb: Effenberg vagy Kahn? Miért ütötte meg Lothar Matthäust?
Francia válogatott / 1 éve
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke szerint Karim Benzema már soha többet nem fog játszani a francia válogatottban.