címke: Francesco Totti

Harcosok Klubja / 1 hónapja
Francesco Totti pályafutását a sportszerűség jellemezte, de egyszer annyira felhúzta magát, hogy tettlegesség lett a vége. Minden világossá válik, ha kimondjuk a kulcsszót: Mario Balotelli.
VIP-páholy / 7 hónapja
A Stadio Olimpicóban visszatérő vendég Rasovszky Kristóf a nyílt vízi úszás olimpiai favoritja, aki a régi Puskás-stadionba is kiment kedvence kedvéért.
3 éve
Bár már tudni egy ideje, Andrea Pirlo hétfőn jelentette be hivatalosan is, hogy visszavonul, miután csapata, a New York City FC vereséget szenvedett az amerikai rájátszásban. Ennek kapcsán többen búcsúztak a Maestrótól.
3 éve
Vasárnap, a Genoa ellen utolsó mérkőzését játssza az AS Roma mezében a negyvenéves Francesco Totti, a klub legendája. Még szép, hogy a tévé közvetíti, mint ahogy a komplett utolsó olasz fordulót is.
3 éve
Francesco Totti, az olasz futball és az AS Roma negyvenéves legendája vasárnap utolsó meccsét játssza klubjában, ebből az alkalomból David Beckham elárulta, hogy közel tíz éve kis híján csapattársak lettek.
3 éve
Luciano Spalletti, az AS Roma vezetőedzője elmondta, elege van abból, hogy mindenki az idény végén visszavonuló labdarúgójáról, Francesco Tottiról kérdezgeti.