címke: Fradi

Örömfoci / 2 hete
Három év alatt Kelet-Közép-Európa szűk elitjéhez csatlakozott a Ferencváros, amely az idén az Európa-liga csoportkörében a Bayer Leverkusen, a Real Betis és a Celtic ellen mérkőzhet meg. A magyar bajnokra immár más szemmel néznek a kontinensen, az építkezés pedig tovább folytatódhat.
Bajnokok Ligája, 1995 / 4 hónapja
Jogos a többes szám: mesés gólok. Ugyanis Vincze Ottó 1995. szeptember 13-án a 2009-ben lebontott zürichi Hardturm stadionban nem egy, hanem két gólt varrt be Pascal Zuberbühler kapujába.
KIÁLLÍTVA / 2 éve
Volt egy kisfiú, aki a Ferencvárosért élt-halt, és Nyilasi Tibor, Ebedli Zoltán, Szokolai László játékának bűvöletében nőtt fel. Elmondása szerint gyerekként arról álmodozott, hogy bárcsak egyszer az életben lenne egy saját Fradi-meze.
döglött akták / 3 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy­irata” közül. Ezúttal felidézzük a Fradi botrányos és elfuserált centenáriumi meccsét.
7 éve
Május végére elkészül az FTC új stadionja - jelentette be Kubatov Gábor, az egyesület elnöke, valamint Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos kedden sajtótájékoztatón.
8 éve
Megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között: a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit az FTC az új Albert Stadion átadásáig.
1