címke: FourFourTwo

visszatekintő / 8 hónapja
Eljött hát ez is. Véget ért egy sok szempontból rettenetesen nehéz év, és ahogy az nálunk már megszokás, néhány pontban most is visszatekintünk az elmúlt tizenkét hónapra. Alább a FourFourTwo magazin újságíróinak, szerkesztőinek év végi számvetése, s egyúttal kívánunk boldog új esztendőt minden olvasónknak!
Örömfoci / 1 éve
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futall történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része.
best of / 1 éve
Alább a FourFourTwo magazin újságíróinak, szerkesztőinek év végi számvetése, s egyúttal kívánunk boldog, sikeres új évet minden olvasónknak!
Örömfoci / 2 éve
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Nézzük a 101 labdarúgót, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, a 2. rész.
FFT-összeállítás / 2 éve
Tudjuk jól, hogy az élet néha kegyetlen. A FourFourTwo.com összeállításában olyan nagyszerű játékosokat gyűjtött össze, akik bár közel álltak ahhoz, hogy trófeákat nyerjenek, végül sosem tudták átlépni az utolsó akadályt.
A FUTBALL SZELLEMI CSÚCSTERMÉKE / 2 éve
Új főszerkesztője van a brit FourFourTwo magazinnak James Brown személyében, aki 1994 óta olvassa lapunkat, és mindent elkövet, hogy továbbra is az első számú és legolvasottabb futballújság maradjunk.