címke: FourFourTwo

Örömfoci / 6 hónapja
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Nézzük a 101 labdarúgót, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, a 2. rész.
FFT-összeállítás / 7 hónapja
Tudjuk jól, hogy az élet néha kegyetlen. A FourFourTwo.com összeállításában olyan nagyszerű játékosokat gyűjtött össze, akik bár közel álltak ahhoz, hogy trófeákat nyerjenek, végül sosem tudták átlépni az utolsó akadályt.
A FUTBALL SZELLEMI CSÚCSTERMÉKE / 8 hónapja
Új főszerkesztője van a brit FourFourTwo magazinnak James Brown személyében, aki 1994 óta olvassa lapunkat, és mindent elkövet, hogy továbbra is az első számú és legolvasottabb futballújság maradjunk.
Kérdezd meg pacekba! / 10 hónapja
Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.
BÚÉK! / 11 hónapja
Eljött az év utolsó napja, és ahogy az nálunk most már megszokás, néhány pontban most is visszatekintünk az elmúlt tizenkét hónapra.
Örömfoci / 11 hónapja
Gareth Southgate kinevezését sokan pocskondiázták, mondván, jobb lett volna, ha marad a Middlesbrough főnöki székében. Végül azonban egységes csapatot szervezett az angol válogatottból.
Örömfoci / 11 hónapja
A legtöbb feltörekvő tehetség egy vb-győzelem után elégedetten hátradőlne, de a francia győzelem csak fokozta Kylian Mbappé harci kedvét. Isten óvja, aki az útjába áll…