címke: FourFourtTwo.hu

3 éve
Sorozatunkban a FourFourTwo.hu négy szerkesztőjének szemüvegén mutatunk be korábbi futballikonokat. A nyolcadik részben Rivaldo játékára emlékezünk.
5 éve
A minap újabb határvonalat lépett át a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadása: a hivatalos Facebook-oldalunkon már 75 ezer követővel büszkélkedhetünk. 
5 éve
Szombaton a FourFourTwo magazin csapata is képviseltette magát a 2015-ös Sziget-fesztiválon rendezett kispályás labdarúgó-tornán.
5 éve
Használta volna az „Isten kezét”? Miért nem írt alá Fergie-nek? Van olyan jó Shearer, mint Gary Neville? Nem unja még, amiért folyton emlegetik, hogy becsinált a pályán? Az FFT népszerű, Kérdezd meg pacekba! rovatában ezúttal Gary Lineker válaszol a kérdéseidre.
5 éve
Egy kevés Lionel Messi zsenialitásából, Cristiano Ronaldo fejjátékából, Zlatan Ibrahimovic rúgótechnikájából, és kész is a tökéletes futballista. Pontosabban majdnem kész, merthogy ahhoz, hogy tényleg megkapjuk a kikezdhetetlen futballistát, még gyorsaságra, rutinra, ösztönösségre, és más hasznos tulajdonságokra is szükség van. És hogy mikre? Kiderül az FFT összeállításából.
5 éve
„Az amatőr játékosok hagyományosan narancsot majszolnak félidőben, de a friss gyümölcsök, mint a narancs, a körte és a barack elsődleges haszna C-vitamin tartalmukban rejlik, amely enyhíti a nátha tüneteit – igazán hasznos az évnek ennek a szakában – mondja dr. Mayur Ranchordas elit dietetikus.
5 éve
A fourfourtwo.com idén is összeállította TOP 100-as listáját. Korábban már bemutattuk, hogy mely játékosok végeztek a 91-100., a 81-90. és az 56-80. helyen, s most nézzük, hogyan alakult a lista az 55-25. pozíció között.