címke: FIFA

Örömfoci / 2 hónapja
A kontinens több pontján megrendezendő nyári Európa-bajnokság víziója, a Platini-álom a vírusjárvány miatt egy évvel halasztódott, mintha csak szégyenteljes UEFA tevékenységének lenullázódása folytatódna. A Király sokat tett, hogy a franciák álma valóra váljon a ’84-es Eb-n, majd hosszú út vezetett a csúcsról a mélybe.
FFT-lista / 2 éve
Nemcsak a gamerek, de a Premier League játékosai számára is fontos, hogy a népszerű FIFA-szériában hogyan ábrázolják őket a készítők. Anyalapunk honlapja, a FourFourTwo.com kiválogatta a 20 legjobb vadiúj arc ábrázolást az angol élvonal csapatai közül.
örömfoci / 2 éve
Mire jó a FIFA világranglistája? Leginkább semmire. Funkciótlan, értelmetlen, torzító, sőt olykor még kártékony is. De létezik, és együtt kell vele élnünk.
Örömfoci / 3 éve
Bár Chuck Blazer története az egész FIFA-ra árnyékot vetett, azért a vele kapcsolatos botrányok jelentős része „csak” a CONCACAF-zónával volt kapcsolatos.
3 éve
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tanácsa pénteki bogotái ülésén jóváhagyta a videobíró-technológia (VAR) használatát a nyári oroszországi világbajnokságon.