címke: Ferencváros

Akkor, régen... / 6 napja
A fradista Dalnoki Jenő és a vele a pályán szembetalálkozó MTK-jobbszélső, Sándor „Csikar” másfél évtizeden át tartó, külön párbaja.
vip-páholy / 1 hete
A magyar színjátszás futballőrültje, Eperjes Károly Real-drukker, de legjobban a hazai focit szereti, és nagyon fáj neki, hogy eltűnnek a magyar reménységeink.
Örömfoci / 3 hete
Ötven évvel ezelőtt olyan csapata volt a Ferencvárosnak, hogy a játékosok neveit egyenként kellene csillagokból kirakni az égen, és ha ezt a megoldást manapság egy nálam sokkal fiatalabb generáció giccsesnek, sziruposnak vagy hollywoodi látványelemnek tartja, akkor tegye nyugodtan. Lakat. T. Károly írása.
Akkor, régen... / 3 hete
Rovatunkban korábban sohasem volt példa arra, hogy azonos csapatban játszó két labdarúgó ütközetét idézzük fel, íme, a Fradi két legendájának hetven évvel ezelőtti esete.
KÉRDEZD MEG PACEKBA! / 1 hónapja
Megsértődik, ha Zsiráfnak szólítják? Miért maradt le az atlantai olimpiáról? Hogy volt az a 93 milliós szerződés? Mit szól Novák Dezső ügynökmúltjához? Kérdéseidre válaszol: Hrutka János.
Akkor, régen... / 1 hónapja
A Ferencváros Dinamo Kijev elleni, bázeli vereségét a szurkolók között kisebb letargia követte, a hivatalos magyar sajtó viszont alig burkoltan ünnepelte – a szovjeteket.