címke: Ferencváros

Magyarázatot kérünk! / 2 hete
Ezúttal Adem Kapicot, a Ferencváros, a Vasas és a Lombard Pápa egykori légiósát kérdeztük az ismertetőjegyévé vált csinos frizurájáról.
Kiállítva / 1 hónapja
A százhúsz éves Ferencváros gólkirályait mutatja be a klubmúzeum tárlata.
KIÁLLÍTVA / 3 hónapja
Volt egy kisfiú, aki a Ferencvárosért élt-halt, és Nyilasi Tibor, Ebedli Zoltán, Szokolai László játékának bűvöletében nőtt fel. Elmondása szerint gyerekként arról álmodozott, hogy bárcsak egyszer az életben lenne egy saját Fradi-meze.
Döglött akták / 3 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal Wukovics László ügyét piszkáljuk meg, hogy megtudjuk, milyen kreativitásra volt szükség a Népligetben, amikor még nem volt minden sarkon szexshop. Főszerepben egy párnahuzat, egy zöld mackóalsó, négy nő és egy műszatír.
Döglött akták / 5 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal a lehetetlennel kísérleteztünk: az FTC eltűnt BL-vagyonának nyomába eredtünk.
Levéltári futball / 6 hónapja
Ez ideig egyetlen magyar labdarúgóedző nevéhez fűződik európai kupasiker. Mészáros József („Dodó”), a Ferencváros korábbi csatára négy esztendeig, 1961-től 1965-ig ült a felnőttcsapat kispadján, és tizennégy év nyeretlenség után 1963-ban vezette újra bajnoki aranyéremig a zöld-fehéreket, majd 1965-ben elnyerte velük a Vásárvárosok Kupáját (VVK).