címke: Emmanuel Adebayor

Örömfoci / 3 éve
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
7 éve
Csapattársai haragjával kell szembenéznie Emmanuel Adebayornak, a Tottenham Hotspur togói csatárának, aki két hete, miután csapata 2-1-re kikapott a Newcastle Unitedtól, átment az ellenfél öltözőjébe jópofizni. Ez senkinek nem esett jól, az edző úgy érzi, a játékos cserbenhagyta.
7 éve
Fordulatos, izgalmas meccset játszott egymás ellen a Southampton és a Tottenham az angol bajnokság 17. fordulójában. A találkozón ugyan a hazai csapat szerzett vezetést, a Spurs azonban - Adebayor Emánuel duplájának is köszönhetően - végül fordítani tudott, és 3-2-re megnyerte a meccset.
8 éve
Nem hajlandó részt venni a januári Afrika Kupán Emmanuel Adebayor. A Tottenham csatára a három évvel ezelőtti, halálos áldozatokkal járó terrortámadás miatt bojkottálja a tornát.