címke: Egri FC

4 éve
A kapcsolódó beruházásokkal együtt mintegy nettó 350 millió forintból újul meg az egri Szentmarjay Tibor Városi Stadion, amelyet várhatóan még az idén birtokba vehetnek a sportolók - hangzott el az önkormányzati és városi sportvezetők sajtótájékoztatóján kedden Egerben.
5 éve
Kezdetét vette kedden az S. László és 23 társa ellen vesztegetés bűntette miatt zajló eljárás, vagyis az Eger egykori labdarúgóihoz köthető bundaügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.
7 éve
Az elmúlt hétvégén megjelentek a Szetmarjay-stadionban a felszámolók képviselői és Kósa Sándor tulajdonos jelenlétében az Egri FC irodájából minden értékes tárgyat és iratot elvittek. Két televíziót már korábban lefoglaltak.
7 éve
Az FFT-n 2014. március 19-én megjelent, majd több más forrás által is átvett "Hogy beszélnek a fiatal focistával Egerben?" című cikkre az ügyben érintett utánpótlásedző, Varga Iván írásban reagált. A meg nem nevezett fiatal labdarúgó egykori trénerének levelét most változtatás nélkül közöljük.
7 éve
A Heves megyei Bíróság jogerősen is elrendelte az Eger FC Kft. felszámolását, ezért a Sporttörvény hatályos rendelkezése szerint az Egri FC nem vehet részt az MLSZ versenyrendszerében.
7 éve
A FourFourTwo.hu információi szerint ismét visszatérhet Egerbe a korábbi megmentő, aztán méltatlanul elüldözött páros, Jámbor János és Vancsa Miklós.
7 éve
Szombaton hazai közönség előtt is bemutatkozott az Egri FC az NB III-ban. Az ellenfél a Debrecen fiókcsapatának számító Létavértes volt, és bár ezt elég furcsa leírni, de már a meccs előtt mindenki a vendégekre fogadott. És nem is borult a papírforma.