címke: Egervári Sándor

Örömfoci / 9 hónapja
Gera Zoltánt nem lehetett nem szeretni. A kiismerhetetlen megoldásokkal operáló középpályás a San Marino elleni valószínűtlen triplával mutatkozott be a válogatottban, miközben reménytelen szipus pécsi gyerekből a magyar futball legnagyobb reménységévé vált.
5 éve
Január ötödikén kezdte meg a felkészülést a Diósgyőr a tavaszi szezonra. A szombat délelőtti edzés után Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője nyilatkozott a klub hivatalos weboldalának, a dvtk.eu-nak, most innen idézünk.
7 éve
Egervári Sándor szerint rendkívül fontos, hogy a válogatottban szereplő futballisták rendszeres játéklehetőséghez jussanak, üdvözli a PIntér Attila-féle összetartásokat is. Többek között erről beszélt a korábbi szövetségi kapitány, aki októberben, a hollandok otthonában elszenvedett 8-1-es vereséget követően mondott le posztjáról.
7 éve
Bukarestben jobban passzoltunk a románoknál, a Bayern München meg kevesebbet fut a magyar válogatottnál – így látja Egervári Sándor segítője, Kenyeres Imre, aki furcsa összefoglalót adott a Nemzeti Sportnak az Egervári-éra három esztendejéről. Alapvetés, hogy az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.