címke: Eden Hazard

Örömfoci / 2 hete
Bármilyen klub kispadján is ült, José Mourinhónak mindig volt egy vagy több játékosa, akivel nem volt túl rózsás kapcsolata. Az sem számított, ha az illető világsztár volt. Kérdés, a Tottenham Hotspursnél kit szúr ki magának?
Örömfoci / 11 hónapja
A La Liga két óriása ötször egymás után hódította el a BL-serleget, mielőtt bejelentkezett volna a Liverpool. Megvizsgáltuk, mire lesz szükségük, ha bizonyítani szeretnék, hogy a 2018–19-es idény csak rendszerhiba volt, és nem a dominanciájuk vége.
Real Madrid / 11 hónapja
Az Arsenal korábbi menedzsere szerint Eden Hazard képességei alapján alkalmas lenne arra, hogy nagyot alkosson a Real Madridban.
Chelsea / 1 éve
A Real Madrid pénteken nyilvánosságra hozta, hogy szerződtette Eden Hazardot a Chelsea-től. A FourFourTwo.com számvetést végzett, és összeszedte a belga klasszis legfontosabb londoni mutatóit.
pletykák / 1 éve
Eden Hazard szerződtetése már csak idő kérdése, és a spanyol lapok szerint a belga klasszist hamarosan Luka Jovics és Ferland Mendy követi majd.
Átigazolás / 1 éve
A hírek szerint megegyezett egymással a Chelesa és a Real Madrid Eden Hazard áráról: az angolok 115 millió fontot kapnak, a játékos pedig heti 400 ezer fontos fizetést.